Μενού
  • Α-
  • Α+

H Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζονται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι ετοιμάζει ένα πάρτι για το ευχάριστο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει στο σπίτι του το baby shower για τον ερχομό του παιδιού τους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θα γίνει και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Η Αννα Μαρία Βέλλη αποσύρει όλες τις δωρεές

Υπενθυμίζεται ότι -μετά από μήνες που κυκλοφορούσαν οι φήμες- η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός πριν από μερικές ημέρες μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας πλάι στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, με φουσκωμένη κοιλιά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας «feeling electric blue/ αίσθηση ηλεκτρισμένου μπλε» έγραψε και έδωσε αφορμή για ξεκινήσουν τα πρώτα σχόλια για το φύλο του μωρού που περιμένει.

https://www.instagram.com/p/ClHFuxVq3tu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA