Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της για τις αγωγές που έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης τόσο στην ίδια όσο και σε συναδέλφους της. «Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση αυτή με τις μηνύσεις. Ειδικά με ανθρώπους που ήσουν συνεργάτες. Εμείς καλούμαστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Να δείξουμε ότι όλα αυτά είναι αληθή. Μας ζητείται ένα μεγάλο ποσό σαν αποζημίωση με την αγωγή που μας έγινε. Από εμένα ζητάει ο Γιώργος Κιμούλης 300.000 ευρώ. Είναι ένας τρόπος να φιμωθούν και να φοβηθούν οι μάρτυρες και να μην πουν όσα έχουν ζήσει. Κατέθεσα μήνυση για ψευδή μήνυση και καταθέσεις του κ. Κιμούλη και κάποιων συναδέλφων του. Εγώ εμμένω σε αυτά που είπα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα βρούμε εξωδικαστικά γιατί είναι σαν να λες ότι αυτά που συνέβησαν, δεν έγιναν ποτέ. Ημασταν υποχρεωμένοι από τον νόμο να βρεθούμε με μία μεσολαβήτρια για εξωδικαστικό συμβιβασμό αλλά ήταν άκαρπο. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πράγματα που είναι καθαρά δικηγορίστικα και πρέπει κάποια να τα μάθουμε» ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Συγκρούστηκα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σκοτωθήκαμε και έφυγα από το κανάλι»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε επίσης για τη μάχη της με τον καρκίνο και παραδέχτηκε ότι μετά από όλη αυτή την περιπέτεια βγήκε πιο δυνατή. «Εάν μπορώ να πω κάτι για τον καρκίνο είναι ότι η ασθένεια δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι. Είχα ως κέντρο μου τον άλλον άνθρωπο, μετά την ασθένεια αυτό ενισχύθηκε. Μετά την ασθένειά μου μπαίνω με μεγαλύτερη ορμή σε αυτά που πιστεύω».

Τέλος, μίλησε και για τον ρόλο της «Αρετής» στη σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς» σημειώνοντας: «Νομίζω ότι την έχουμε παρεξηγήσει. Η αλήθεια είναι ότι η Αρετή δεν κατανοεί ότι το αποτέλεσμα αυτού που κάνει είναι βλαβικό για τους δικούς της ανθρώπους. Εχει μεγάλη ανασφάλεια και μεγάλη πίκρα. Βλέπει το αποτέλεσμα αλλά δεν βλέπει την προεργασία. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την αφοσίωσή της και την αγάπη της για τα παιδιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA