Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σολωμού έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά όταν η συζήτηση πήγε στον Mente Fuerte, ο οποίος τη συνόδευε και με τον οποίο τους τελευταίους μήνες οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι, χωρίς, όμως, κανένας από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την πληροφορία, η ηθοποιός έδειξε να ενοχλείται και επιστρατεύοντας το χιούμορ της χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει για ακόμα μία φορά. 

Διαβάστε ακόμη: Mente Fuerte: «Τα νεύρα μου» - Η σκηνή ζηλοτυπίας από τη Μαρία Σολωμού

«Τι ωραία που ήταν τότε που ήμουν στη σχολή, που ήμουν ανέμελη, πιο μικρή... Σαν γιαγιά ακούγομαι. Μόνο ευχάριστα πράγματα, ακόμα ακούμε αυτά τα τραγούδια. Μου φαίνεται ότι βγήκαν πρόπερσι», είπε η Μαρία Σολωμού για τα τραγούδια του άλμπουμ «Γεια» της Δέσποινας Βανδή που έχουν ντύσει την ομώνυμη παράσταση.  

Σε εκείνο το σημείο μία δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού να φοράει το πλατύ της χαμόγελο και να απαντάει «Αρχίσαμε! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε καλά» και έκανε να φύγει. Τότε η ίδια δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί ενοχλείται όταν τη ρωτάνε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte και η ηθοποιός απάντησε διπλωματικά πλην ξεκάθαρα: «Είναι ερώτηση σοβαρή; Περιμένεις να σου απαντήσω γιατί δεν θέλω να με ρωτάνε;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA