Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γιώτα Ιωαννίδου και ο Snik έπειτα από μισό χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έδωσαν τέλος στον δεσμό τους μετά το ταξίδι που έκαναν στις Μαλδίβες. Ο τράπερ μάλιστα, την έκανε unfollow στο Instagram και ακολούθησε την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για έξι περίπου μήνες, με την είδηση για τη σχέση τους να γίνεται γνωστή, μετά από μια κοινή τους εξόρμηση στο Παρίσι. Μάλιστα, λίγο καιρό αργότερο υπήρξαν φήμες ότι είχαν αρραβωνιαστεί.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες που φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της

https://streamable.com/lp3406

Μετά τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την είδηση του χωρισμού τους, η Γιώτα Ιωαννίδου έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο, σε story και πάνω σε αυτό έγραψε: «Εγώ βλέποντας τα DMs μου».

https://www.instagram.com/p/CklzxQVM_37/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Ck6kQ41Mp5w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUauIa3t4O9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CEU5JVsDBiB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA