Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Breakfast@Star με αφορμή ένα θέμα που αφορούσε σχέσεις με bisexual σύντροφο, η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε ότι στο παρελθόν πρώην σύντροφός της είχε σχέσεις με άλλους άνδρες, λέγοντας πως η ίδια το γνώριζε, αλλά δεν τον ρώτησε ποτέ, ενώ εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να τον χωρίσει. «Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Το ήξερα, αλλά έδειχνε και εκείνος ενδιαφέρον. Το έκανα εις γνώσιν μου. Κάποια στιγμή, όμως, την εγκατέλειψα αυτή τη σχέση», εξήγησε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: «Εσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»

«Έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Ένα βράδυ με άφησε μόνη μου, με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο. Ανακάλυψα, λοιπόν, ότι μπορεί να ήταν με ένα δεσμό. Εκείνη την ώρα είπα ότι "δεν μπορώ να το πολεμήσω εγώ αυτό". Αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο, εγώ δεν μπορώ να του το παρέχω. Και έτσι, αποσύρθηκα σιγά σιγά. Αυτό που παίρνει από το άλλο φύλο νιώθεις ότι δεν μπορείς να του το προσφέρεις», κατέληξε η Ελένη Καστάνη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA