Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και στην Βίκυ Δέτσικα. Με αφορμή το σκάνδαλο «Balenciaga», ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την παιδική του ηλικία. «Όποιος κουβαλάει τσάντα Balenciaga για εμένα είναι σαν να γράφει επάνω “παιδόφιλος/η”. Έχω βιώσει κι ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος 12-13 χρονών, ένα είδος παιδοφιλίας απέναντί μου. Θα τα πούμε κάποια στιγμή, είναι μεγάλη ιστορία. Ευτυχώς με προστάτευσαν όλα αυτά που μου έμαθαν οι γονείς μου. Ήμουν πολύ μικρός, 13 χρονών και μπόρεσα και ξέφυγα. Μια άλλη φορά επίσης με προστάτευσαν. Οπότε μπορώ να έχω άποψη ο ίδιος για την παιδοφιλία» εξομολογήθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Όλοι αυτοί οι influencers τι φοβούνται; Περιμένουν να τελειώσει όλο αυτό και να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα ναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω "παιδόφιλος/η"»  δήλωσε επίσης ο Βασίλειος Κωστέτσος, για όσα έχουν συμβεί με τον δημοφιλή οίκο μόδας και την καμπάνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA