Μενού
  • Α-
  • Α+

Με 200 εκατομμύρια δολάρια κόστος παραγωγής και επτά χρόνια ανάπτυξης πίσω από αυτό, το κατασκοπευτικό θρίλερ του Netflix, The Gray Man έρχεται και μας έχει δημιουργήσει ήδη υψηλές προσδοκίες.

Όπως έγινε γνωστό το Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα του best-seller The Gray Man, που αποτελεί μέρος μιας σειρά κατασκοπευτικών βιβλίων από τον Μαρκ Γκρίνι. Πρόκειται για μυθιστορήματα που γράφτηκαν πριν 12 χρόνια και θυμίζουν Τζέιμς Μποντ. Μάλιστα το Netflix φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα franchise αντίστοιχο του θρυλικού Βρετανού πράκτορα.   

Ο κεντρικός ήρωας, Κουρτ Τζέντρι, δεν είναι στην υπηρεσία του κράτους, όπως ο Μποντ αλλά λειτουργεί μόνος του. Πρόκειται για έναν πρώην πράκτορα της CIA που έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει πλέον μόνος δουλειές.

Εκείνο που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη προσμονή αφορά στην επιλογή των πρωταγωνιστών. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Τζέντρι στην πρώτη από τις ταινίες που θα κάνει το Netflix, ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί ο Avenger Κρις Έβανς.

Η πρώτη ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στα φεστιβάλ τον Ιανουάριο και γύρω στον Φεβρουάριο να διατίθεται και στο Netflix. Πάντως με βάση όλα όσα μαθαίνουμε μέχρι στιγμής, το Netflix έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη για το αντίπαλο δέος του Τζέιμς Μποντ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA