Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι μια οποιαδήποτε ροκ ή μέταλ μπάντα της χρυσής εποχής του είδους. Δεν είναι οι Deep Purple ή οι Doors. Είναι μια κατηγορία μόνοι τους. Οι KISS, η μπάντα που σχημάτισε την εικόνα της hard rock σκηνής στις δεκαετίες του '70 και του '80, θα αποτελέσει την επόμενη μουσική βιογραφία, μετά το Bohemian Rhapsody με τον Ράμι Μάλεκ.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το Deadline, το Netflix βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για ταινία με τίτλο Shout It Oud Loud, δηλαδή τον τίτλο ενός εκ των γνωστότερων τραγουδιών της μπάντας που ξεκίνησε την πορεία της στη μουσική το 1973 με ένα live στο κλαμπ Popcorn στο Κουίνς, το οποίο παρακολούθησαν μετά βίας 10 άνθρωποι και απέφερε το πρώτο τους χαρτζιλίκι που ήταν 50 δολάρια. Ένα χρόνο μετά ήρθε το πρώτο άλμπουμ με τίτλο KISS και ακολούθησαν 19 ακόμα άλμπουμ, με τελευτάιο το Monster του 2012.

Οι KISS αποτελούνται από τους Πολ Στάνλεϊ, Τζιν Σίμονς, Ας Φρέλι, Πίτερ Κρίς και Έρικ Σίνγκερ, ενώ ανά τα χρόνια έχουν γίνει προσθαφαιρέσεις, με άλλους έξι μουσικούς να έχουν θητεύσει για ένα διάστημα στη μπάντα.

Την παραγωγή και σκηνοθεσία της βιογραφίας θα κάνει ο Γιοακίμ Ρένινγκ (Maleficent, Pirates of the Carribean) και το σενάριο υπογράφει ο Όλε Σάντερς, το οποίο θα εστιάσει στη γνωριμία του Στάνλεϊ με τον Σίμονς που πρωτοσχημάτισαν το γκρουπ, βρήκαν το όνομα και έφτιαξαν το αρχικά αμφιλεγόμενο logo, με τα δύο SS που θύμιζαν το σύμβολο των Ες Ες.

Είναι δεδομένο πως το Netflix θέλει να έχει αυτή τη βιογραφία στη λίστα του για oscar contenders και γι΄αυτό θα γίνει μια πολύ προσεκτική επιλογή στους δύο κεντρικούς χαρακτήρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA