Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο χρόνια μετά το Endgame και την διάλυση των πρώτων Avengers, μπαίνουμε σιγά σιγά στη νέα φάση του Marvel Cinematic Universe, όπου οι Eternals θα καθορίσουν τις τύχες του σύμπαντος απέναντι στους επόμενους Thanos. Η Marvel προχωράει το 2021 στην 4η φάση του κινηματογραφικού της σύμπαντος, με το Eternals να αποτελεί την εισαγωγή για τα επόμενα epic films που θα δούμε στην τρέχουσα δεκαετία και θα πάρουν τη θέση των τεσσάρων ταινιών Avengers της δεκαετίας που πέρασε.

Το Eternals μας συστήνει τους αόρατους υπερήρωες του Γης, οι οποίοι δρούσαν για αιώνες στο σκοτάδι, όντες αθάνατοι, όμως ήρθε η στιγμή να κάνουν την εμφάνιση τους σε έναν πλανήτη που βρίσκεται και πάλι στο χείλος της καταστροφής. Εχθρός αυτή τη φορά είναι οι Deviants, μια μορφή ζωής που αναπτύχθηκε στη Γη από τους Celestials και ξέφυγε από τον έλεγχο τους. Οι Deviants είναι κι αυτοί πρακτικά αθάνατοι, έχουν όμως μια απεχθή και σκοτεινή μορφή σε σχέση με τους φωτεινούς Eternals. Μια μάχη αγγέλων-διαβόλων ξεκινά στο σύμπαν της Marvel.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λάνθιμος: Ξανά πρωταγωνίστρια σε ταινία του η Emma Stone

Η οσκαρική Κλόε Ζάο του Nomadland σκηνοθετεί την ταινία που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Νοέμβριο που μας έρχεται και στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα, παίρνουμε μια πρώτη εικόνα από τις Σάλμα Χάγιεκ και Αντζελίνα Τζολί σε ρόλο υπερηρώων.  «Παρακολουθούσαμε. Ακαθοδήγητοι. Τους βοηθήσαμε να εξελιχθούν. Τους είδαμε να πετυχαίνουν θαύματα. Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν ανακατευτήκαμε ποτέ. Μέχρι τώρα...» ακούγεται να λέει η Χάγιεκ που υποδύεται την Άγιακ, ενώ μαζί με εκείνη και τη Τζολί, στο καστ συμμετέχουν ο Κιτ Χάρινγκτον, ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο Κουμάιλ Ναντζιάνι και η Μίλι Μπόμπι-Μπράουν σε ρόλο-έκπληξη.

Με το Eternals η Marvel θα ξεκινήσει τον σχηματισμό των αφηγήσεων των επόμενων ταινιών της, όπου δεν θα υπάρχει ίχνος από τους αρχικούς 6 Avengers, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι στο Thor 4 θα δούμε τη Βαλκυρία να γίνεται βασίλισσα της Άσγκαρντ και τη Τζέινς να γίνεται She Thor, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και το She Hulk.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA