Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πόλ Άντερσον, μετά την επιτυχημένη σειρά Peaky Blinders στον ρόλο του Άρθουρ Σέλμπι, θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη, αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Immortal», βασισμένη στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Γιάλμαρι Χελάντερ.

Η ταινία ακολουθεί έναν πρώην στρατιώτη, το 1945, όπου ανακαλύπτει χρυσό στην έρημο της Λαπωνίας. O στρατιώτης, τον οποίο υποδύεται ο Γιόρμα Τόμιλα, προσπαθεί να φέρει τον χρυσό στην πόλη, όμως εκεί συναντά Ναζί στρατιώτες, με επικεφαλής τον Πόλ Άντερσον, και ακολουθεί σκληρή μάχη.

Διαβάστε ακόμη: Natalie Portman και Julianne Moore πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Todd Haynes

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιάλμαρι Χελάντερ δήλωσε για το νέο του project πως «το να γυρίσω μια ταινία δράσης στη Φινλανδία ήταν ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν 10 ετών. Τελικά είμαι σε μια κατάσταση, να μπορώ να εκπληρώσω το όνειρό μου και να κάνω μια επική, γεμάτη δράση ιστορία επιβίωσης που διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, στη Λαπωνία, με τη Sony Pictures Worldwide Acquisitions να έχει τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής. Ο Πέτρι Γιοκιράντα είναι παραγωγός μέσω της Subzero Film Entertainment μαζί με τους Μάικ Γκούντριτζ, Γκρέγκορι Κάνον και Αντόνιο Σάλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA