Μενού
  • Α-
  • Α+

O ανερχόμενος ηθοποιός Daniel Mickelson έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (4/7), σε ηλικία μόλις 23 ετών. Τη θλιβερή αυτή είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram η μικρότερη αδερφή του και γνωστό μοντέλο, Meredith Mickelson. Η οικογένεια δεν αποκάλυψε τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού.

Ο Daniel Mickelson είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Mani. Επίσης έπαιζε στη ανεξάρτητη ταινία τρόμου «The Killer Clown Meets the Candy Man».

Με μία συγκινητική ανάρτηση, η Meredith αποχαιρέτησε τον αδερφό της τη Δευτέρα το βράδυ: «Χθες έχασα τον αδερφό μου, τον καλύτερό μου φίλο και το άλλο μισό της καρδιάς μου». Κάτω από το post της Meredith, σχολίασε η Πάρις Χίλτον: «Λυπάμαι που το ακούω αυτό. RIP»

https://www.instagram.com/p/CQ9PsL7hOH6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκινητικά μηνύματα για τον αδικοχαμένο νεαρό ηθοποιό ανέβασαν πολλοί στα social media, μεταξύ των οποίων και η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, με την οποία ήταν καλοί φίλοι. «Σε ευχαριστώ που ήσουν ο λόγος για τόσο πολύ γέλιο και χαρά στον κόσμο, δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα εδώ. Σε αγαπώ, Daniel». Η κόρη της Κέιτ Μος, Λότι Μος, έγραψε επίσης: «Meredith, λυπάμαι πολύ, η καρδιά μου έρχεται να σε βρει».

Η σύντροφος του ηθοποιού, Maddie Haley, μοιράστηκε τις φωτογραφίες που τον είχε τραβήξει, γράφοντας: «Δεν θέλω να είναι αλήθεια αυτό. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πώς ακριβώς νιώθω τώρα».

https://www.instagram.com/p/CQ9a_RXHqjA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA