Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα πέθανε και ένας άνδρας τραυματίστηκε όταν ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με όπλο σε ένα κινηματογραφικό πλατό στο Νέο Μεξικό. Η Χαλίνα Χάτσινς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από τα τραύματά της. Ο άνδρας, ο σκηνοθέτης της ταινίας, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός έχει μπλεξίματα με τον νόμο, παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά φέρεται να μην ευθύνεται για το θανατηφόρο ατύχημα.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο Μπάλντουιν διαφώνησε έντονα με άλλον άντρα και πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ. Η ιστορία ήθελε τον άγνωστο άνδρα να του κλέβει τη θέση πάρκινγκ και ο γνωστός ηθοποιός να τον γρονθοκοπεί στο σαγόνι και να οδηγείται στο κρατητήριο. Το γραφείο του σερίφη στο Μανχάταν κατηγόρησε τον ηθοποιό για απόπειρα επίθεσης τρίτου βαθμού και παρενόχληση δεύτερου βαθμού, αλλά τον Ιανουάριο, ο Μπάλντουιν ομολόγησε την ενοχή του και συμφώνησε να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης θυμού.

Επεισοδιακό πάντως ήταν και το διαζύγιο με την πρώτη του σύζυγο, την διάσημη ηθοποιό Κιμ Μπάσιντζερ που παντρεύτηκαν το 1993 και χώρισαν το 2002. Η δικαστική διαμάχη που ακολούθησε για τη διατροφή της κόρης τους ήταν επεισοδιακή. Ο Μπάλντουιν έφτασε σε σημείο να πει τα εξής σκληρά λόγια: «Είσαι ένα αγενές, απερίσκεπτο μικρό γουρούνι. Δεν δίνω δεκάρα που είσαι 12 ή 11 ετών ή ότι είσαι παιδί ή ότι ευθύνεται η μάνα σου για τη συμπεριφορά σου, αλλά με ταπείνωσες για τελευταία φορά με αυτό το τηλέφωνο». Η αντίδρασή του έγινε πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ, ο Μπάλντουιν κατηγορήθηκε για γονική αποξένωση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, κατηγορώντας ξανά το θυμό του. Αποτέλεσμα ήταν να πληρώσει τρία εκατ. δολάρια σε δικαστικά έξοδα. 

https://www.instagram.com/p/CSn1_plrlmc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Απρίλιο του 2006, ο Μπάλντουιν συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης μετά από ένα επεισόδιο σε ξενοδοχείο της Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, αν και οι κατηγορίες δεν προχώρησαν. 

Σημειώνεται, πως τα γυρίσματα της ταινίας Rust, σταμάτησαν μετά το τραγικό συμβάν ενώ αποκλείστηκε κι ολόκληρη η περιοχή. Πρόκειται για το Bonanza Creek Ranch που είναι γνωστό για τις παραγωγές γουέστερν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA