Μενού
  • Α-
  • Α+

Συντετριμμένος από τον θάνατο της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς, που έχασε τη ζωή της όταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Rust», Άλεκ Μπάλντουιν, την πυροβόλησε κατά λάθος με το όπλο της ταινίας, είναι και ο σκηνοθέτης της, Τζόελ Σόουζα. Υπενθυμίζεται, ότι και ο Σόουζα τραυματίστηκε από την βολή του Άλεκ, αλλά ξεπέρασε τον κίνδυνο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και σε λιγότερο από 24 ώρες πήρε εξιτήριο. 

Διαβάστε ακόμη: Αλεκ Μπάλντουιν - Rust: Ποιος είναι ο σκηνοθέτης του γουέστερν του Χόλιγουντ, Τζόελ Σόουζα

«Ήταν ευγενική, η χαρά της ζωής, απίστευτα ταλαντούχα, πάλευε κάθε στιγμή και με ωθούσε να γίνομαι όλο και καλύτερος», ήταν τα πρώτα λόγια του Σόουζα που δήλωσε συντετριμμένος. «Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή. Νιώθω ευγνώμων από το κύμα αγάπης που λάβαμε από την κινηματογραφική μας κοινότητα, τους ανθρώπους της Σάντα Φε και τους εκατοντάδες αγνώστους που μας έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης. Σίγουρα όλα αυτά θα επιταχύνουν την ανάρρωση μου», πρόσθεσε. Ο Σόουζα δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ατύχημα και τα τραύματά του στην εν λόγω δήλωση.

Σημειώνεται, ότι και ο Άλεκ Μπάλντουιν δήλωσε συντετριμμένος από τον θάνατο που προκάλεσε. Σε μήνυμά του στο Instagram, o ηθοποιός δηλώνει πως «δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου που θαύμαζα βαθιά». Ο Μπάλντουιν αναφέρει πως συνεργάζεται πλήρως με τις αστυνομικές έρευνες «προκειμένου να φανεί πώς συνέβη η τραγωδία».\

https://www.instagram.com/p/CVVhK9IJY3T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατος της Χάτσινς οφειλόταν σε «ατύχημα» με ένα όπλο που θα έπρεπε να ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Η έρευνα συνεχίζεται και μέχρι στιγμής δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, διευκρίνισε το γραφείο του σερίφη.

Ο Αλεκ Μπάλντουιν κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία και αποχώρησε αμέσως μετά, χωρίς να του ασκηθεί δίωξη και χωρίς να γίνει καμία σύλληψη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σερίφη, τον Χουάν Ρίος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA