Μενού
  • Α-
  • Α+

Eναν βετεράνο σταρ των αγώνων της Formula 1 που βγαίνει από τη «σύνταξη» για να καθοδηγήσει έναν νεαρό φέρελπι που έχει για ομόσταυλο, θα υποδυθεί ο Brad Pitt σε μια ταινία μεγάλου μήκους του Χόλιγουντ που ήδη βρίσκεται στα σκαριά από την Apple Original Films. Ο ίδιος θα έχει την τελευταία ευκαιρία του για δόξα στις πίστες και το σενάριο αναμένεται να κόψει την ανάσα από την ταχύτητα. 

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια: Η αντίδρασή της στις επικές ατάκες της «αντροχωρίστρας» στο Ρουκ Ζουκ

Ο Brad Pitt είναι μεγάλος λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ένα project του Kosinski για μια ταινία βασισμένη στον Carroll Shelby, με τίτλο «Go Like Hell», η οποία - μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να συγκεντρώσει το απαιτούμενο μπάτζετ - τελικά μεταμορφώθηκε και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, ως Ford v Ferrari, με πρωταγωνιστές του Matt Damon και Christian Bale και εισπράξεις άνω των 225 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Pitt ήταν επίσης αφηγητής της ταινίας Hitting The Apex (2015) του Mark Neale για το MotoGP και επίτιμος καλεσμένος των 24 Ωρών του Mans το 2016, δίνοντας την εκκίνηση.

Η Apple φέρεται να κέρδισε την... κούρσα με μπάτζετ 140 εκατομμύρια δολάρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple κέρδισε τον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν, οι Amazon, Disney, Netflix, MGM, Paramount, Sony και Universal. Η ταινία που δεν έχει ακόμα τίτλο, έχει προϋπολογισμό 130 με 140 εκατομμύρια δολάρια, περίπου στο όριο μπάτζετ των ομάδων της Formula 1 για το 2022.

Μάλιστα, ο επτά φορές πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton, έχει ήδη συνδεθεί με έναν ρόλο στην ταινία, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σε μια συνέντευξη του 2019 στο ESPN, ο Hamilton είχε δηλώσει ότι «είχε την ευκαιρία» να εμφανιστεί στο Top Gun: Maverick, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο, μετά από συνεχείς καθυστερήσεις. Επιπλέον, ο Hamilton είχε αποκαλύψει ότι είχε περάσει από οντισιόν για ένα ρόλο σε μια χολιγουντιανή ταινία, δηλώνοντας: «Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ καλός στις ταινίες, αλλά θα το δοκιμάσω».

Ο παραγωγός του Top Gun, Jerry Bruckheimer, ηγείται του project της F1, με τον σκηνοθέτη του νέου Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski και τον σεναριογράφο Ehren Kruger να βρίσκονται και αυτοί στο ίδιο τραπέζι. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA