Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» ήταν χθες ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου και μεταξύ άλλων μίλησε και για την θρυλική ταινία «Η παραγγελιά» που εξιστορούσε το φονικό στο νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα», τον Φεβρουάριο του 1973, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κοεμτζή, τον οποίο υποδύθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Διεκδίκησα το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή στην Παραγγελιά. Όταν ο Παύλος Τάσσιος μού έδωσε το σενάριο ξετρελάθηκα. Μου λέει “σου έχω ένα πολύ καλό ρόλο, τον φίλο του Κοεμτζή”. Του λέω… στοπ! Εγώ θα τον κάνω! Μου λέει “δεν γίνεται, δεν μπορείς”, ήθελε έναν πρωταγωνιστή φίρμα και προόριζε το ρόλο για τον Νίκο Κούρκουλο. Και για καλή μου τύχη ο Κούρκουλος αρνήθηκε, λέγοντας “εγώ δεν παίζω αυτόν τον εγκληματία”. Μετά πρότεινε το ρόλο και στον Νίκο Ξανθόπουλο, αλλά δεν τα βρήκανε» τόνισε ο Αντώνης Αντωνίου και πρόσθεσε:

Και απλώς μια μέρα με πήρε και μου είπε “ετοιμάσου να κάνουμε δοκιμαστικό”. Και κάνουμε τη σκηνή που τον πυροβολούν οι αστυνομικοί και τον πιάνουν. Είδε τη σκηνή, του άρεσε και έτσι πήρα το ρόλο στην ταινία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA