Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο ηθοποιός Kenneth Tsang. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο που έκανε καραντίνα για τον κορονοϊό στο Χονγκ Κονγκ το πρωί της Τετάρτης (27/4).

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πρώτα πλακώθηκαν και μετά της ζήτησε βοήθεια στη δουλειά

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως General Moon στην ταινία Die Another Day του James Bond, αλλά και για το ρόλο του δίπλα στον Jackie Chan στο Rush Hour 2, έκανε υποχρεωτική καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ μετά την επιστροφή του από ένα ταξίδι του στη Σιγκαπούρη την περασμένη Δευτέρα. 

Όπως γράφουν τα ξένα μέσα, άνθρωποι του Υπουργείου Υγείας της χώρας τον βρήκαν αναίσθητο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο Kenneth Tsang είχε διαγνωστεί αρνητικός στον κορονοϊό την Τρίτη (26/4), με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν για την ώρα άγνωστα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA