Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιστροφή του επίλεκτου ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ (Benoit Blanc) με τον Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) στον ομώνυμο ρόλο καθώς ταξιδεύει στην Ελλάδα για να λύσει ένα μυστήριο, θα κάνει ντεμπούτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ακολουθώντας τα βήματα της πρώτης ταινίας, του 2019 «Knives Out» σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον (Rian Johnson). 

Διαβάστε ακόμη: Netflix με διαφημίσεις: Ερχεται νέο πακέτο με χαμηλότερη τιμή για να σταματήσει η απώλεια συνδρομητών

Τους ύποπτους υποδύονται οι Έντουαρντ Νόρτον (Edward Norton), Τζανέλ Μονά (Janelle Monáe), Κάθριν Χαν (Kathryn Hahn), Λέσλι Όντομ Τζούνιορ (Leslie Odom Jr.), Τζέσικα Χένγουικ (Jessica Henwick) και Μάντελιν Κλάιν (Madelyn Cline) μαζί με σπέσιαλ εμφανίσεις των Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) και Ντέιβ Μπατίστα (Dave Bautista).  Συγκεκριμένα το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» θα κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του 47ου ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. 

Το Netflix ανακοίνωσε τον περασμένο χρόνο ότι αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του «Knives Out franchise» (Το Glass Onion και το Knives Out 3) μετά από μία συμφωνία μαμούθ ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίνω, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη αγορά ταινίας στην ιστορία του Netflix. 

Η πρώτη ταινία «Knives Out» κυκλοφόρησε από τη Lionsgate το φθινόπωρο του 2019, με εισπράξεις στα ταμεία 311 εκατ. δολάρια και προυπολογισμό μόλις 40 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Indiewire.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA