Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα τεράστιο κεφάλαιο για τον ελληνικό κινηματογράφο έκλεισε με το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, με τη σπουδαία ηθοποιό να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η ηθοποιός που έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά της στην Ιστορία του ελληνικού σινεμά βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, με πολλούς να είναι εκείνοι που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν μέσω των social media.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και καλού φίλου της Μάρθας Καραγιάννη, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος σε ένα συγκινητικό post γράφει: «Μαρθούλα μου!!!! Η αγαπημένη μου φίλη, ο άνθρωπος παράδειγμα για όλους, η νεράιδα του ελληνικου κινηματογράφου, ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα στην ζωή μου, η σταρ που δεν ήθελε να ειναι σταρ και δεν φέρθηκε ποτε σαν σταρ!!! Μαρθουλα μου σ ευχαριστώ που με έβαλες στην ζωή σου σαν δικός σου άνθρωπο, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.... Έφυγες σαν πουλάκι και πέρας στους ουρανούς εσύ που λατρευες τα ταξίδια... Καλό ταξίδι Μαρθούλα μου και κουράγιο στην πιστή σου φίλη την Ντόρα Δούμα ..θα σ αγαπω πάντα!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA