Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται για μία νέα πρόκληση στην καριέρα της, καθώς αναμένεται να υποδυθεί τη δημοφιλή σοπράνο, Μαρία Κάλλας. Η Αντζελίνα Τζολί θα πρωταγωνιστήσει σε μία δραματική ταινία σε σκηνοθεσία του Χιλιανού σκηνοθέτη, Πάμπλο Λαρέν, που θα αφηγείται την «πολυτάραχη, όμορφη και συνάμα τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο». Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός της σειράς «Peaky Blinders» και του «Spencer», Στίβεν Νάιτ. Η ταινία θα εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της Μαρίας Κάλλας στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970.

Διαβάστε ακόμη: Justin Timberlake - Jessica Biel: Ανανέωσαν κρυφά τους γαμήλιους όρκους τους

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σε δήλωσή της η Χολιγουντιανή ηθοποιός ανέφερε: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχω να παρουσιάσω τη ζωή και την κληρονομιά της. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας Κάλλας μαζί του, σε σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

https://www.instagram.com/p/CikYmAfAeAU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντίστοιχα, ο Πάμπλο Λαρέν δήλωσε πως και για τον ίδιο, αυτή η ταινία ήταν ένα «όνειρο που περίμενε καιρό». «Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα όνειρο που περίμενα καιρό να πραγματοποιηθεί», δήλωσε και πρόσθεσε για την πρωταγωνίστριά του: «Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA