Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, ο ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «ημιγίγαντα» Ρούμπεους Χάγκριντ στη σειρά ταινιών «Harry Potter». Εδώ και αρκετά χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι ο Βρετανός ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας με τα γόνατά του. Τα αίτια του θανάτου του δεν είχαν γίνει αμέσως γνωστά, όμως στο πιστοποιητικό θανάτου του αναφέρεται ότι η πολυοργανική ανεπάρκεια οδήγησε στον θάνατό του, σύμφωνα με νέες αναφορές.

Διαβάστε ακόμη: Matthew Perry: «Είμαι ευγνώμων στην Jennifer Aniston, με βοήθησε όταν έμαθε για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η πρώην σύζυγος του Κολτρέιν, Ρόνα Γκέμελ, κατέγραψε τον θάνατό του στη Γλασκώβη, σύμφωνα με την Daily Star. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υγεία του ήταν αρκετά επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα. Φημολογείται ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας νωρίτερα φέτος, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την έκθεση «Comic Con» του Λονδίνου τον Ιούνιο για ιατρικούς λόγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA