Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Rich McCor -γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Papernoyo- έχει τον τρόπο του να φαντάζεται το δυναμικό ιδιοτροπίας και παραξενιάς υπαρχόντων αρχιτεκτονημάτων,·κόβει από μαύρο χαρτί σχέδια, τα εναποθέτει σε φωτογραφίες φημισμένων τοπόσημων, τουριστικών προορισμών ή αστικών τοπίων και δίνει σε όλα αυτά μια άλλη διάσταση. Διασκεδαστική.

Η Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι γίνεται μετά την επέμβαση, του με έδρα το Μπράιτον της Αγγλίας καλλιτέχνη και φωτογράφου, μια τεράστια φιγούρα LEGO. Μια φωτογραφία, ανάποδα, της Regent Street στο Λονδίνο εμφανίζει ένα κανάλι το οποίο διασχίζουν βάρκες. Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το Άγαλμα της Ελευθερίας διεκδικεί μετάλλιο στο αγώνισμα της άρσης βαρών.

Ο McCor ταξιδεύει ευρέως για να φωτογραφίσει τα έργα του, και τους επόμενους μήνες προορισμός του είναι η Ολλανδία, η Νέα Υόρκη και η Ταϊπέι, η πρωτεύουσα της Ταϊβάν.

Στον λογαριασμό του στο Instagram μπορεί ο ενδιαφερόμενος να διασκεδάζει παρακολουθώντας τις «επεμβάσεις» του.

https://www.instagram.com/p/CSZEPoxMxdw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSCXRPKinni/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRJon0WrRU0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQJqlfALIHQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CIqvnN2lC4H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA