Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαρακτηριστικό είναι το νέο project της δημοφιλούς εταιρείας Razor, η οποία δημιούργησε την «πιο έξυπνη μάσκα του κόσμου».

Το εν λόγω project ονόματι Project Hazel, έχει προκαλέσει την προσοχή του κόσμου των video games καθώς φέρνει στο προσκήνιο για πρώτη φορά τις μάσκες....gaming!

Οι κατασκευαστές της Razor αναφέρουν πως στην «έξυπνη» αυτή μάσκα έχουν ενσωματώσει τεχνολογία ενίσχυσης της φωνής που βοηθάει να μην επηρεάζεται η ομιλία.

Παράλληλα, η μάσκα έχει ενσωματωμένα φώτα που ενεργοποιούνται στο σκοτάδι, ενώ έχει προστεθεί και μια βελτιστοποιημένη τεχνολογία ροής αέρα που φέρνει δροσερό αέρα από έξω και αφαιρεί το διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται από την αναπνοή του χρήστη.

Επίσης οι κατασκευαστές έχουν προσθέσει ένα διαφανές στρώμα στη μάσκα που διευκολύνει στον χρήστη στις κοινωνικές συναναστροφές και τις συνομιλίες του.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Razor, στην περιγραφή της «high-tech» αυτής μάσκας αναφέρεται:

«Αντιμετωπίστε το... νέο φυσιολογικό με προστασία που απέχει πολύ από το μέσο όρο. Παρουσιάζουμε το πρωτότυπο της πιο «έξυπνης» μάσκας που δημιουργήθηκε ποτέ. Ένα σχέδιο που εστιάζει σε πέντε βασικούς τομείς για να εξασφαλίσει τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας με την καλύτερη ποιότητα ζωής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA