Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αυτά είναι τα χειριστήρια του νέου PlayStation VR που θα συνδέεται με το PS5

Η Sony συνεχίζει να ανοίγει τα χαρτιά της.

Η Sony έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό πως δουλεύει πάνω στη νεότερη έκδοση του PlayStation VR και στόχος της είναι να το ρίξει στην αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια. Η νέα συσκευή θα συνδέεται με το PS5 και θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ισχύ της νέας κονσόλας, ανεβάζοντας συνολικά την εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Μέσα από ένα σχετικό post στο επίσημο blog του PlayStation, η εταιρεία έδειξε το σχήμα των χειριστηρίων που θα συνεργάζονται με το νέο PlayStation VR. Πρόκειται για συσκευές που «αγκαλιάζουν» τα χέρια του χρήστη, προσφέροντάς του κοντά στα χέρια όλα τα πλήκτρα εντολών. Τα σχετικά controllers θα έχουν και όλα τα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου DualSense, όπως τα adaptive triggers (τις αναλογικές σκανδάλες με την ποικιλία ανάδρασης που προσφέρει ένας νέος μηχανισμός), αλλά και το haptic feedback.

Τα χειριστήρια του του νέου PlayStation VR

Η αναγνώριση των κινήσεων που θα κάνει ο χρήστης θα γίνεται μέσω σχετικών αισθητήρων που θα βρίσκονται στην κάσκα, για την οποία ωστόσο δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, πέραν του ότι θα είναι πιο απλή στη σύνδεση και με λιγότερα καλώδια. Μένει να δούμε πλέον πότε θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το hardware και την κυκλοφορία του.

Διαβάστε Ακόμα:

Στα 4.2 δισεκατομμύρια δολάρια οι απώλειες των κυβερνοεπιθέσεων το 2020

O Black Panther έρχεται στο videogame Marvel’s Avengers

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Playstation