Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Νέες υπηρεσίες απέναντι στο Clubhouse ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Facebook

Σύντομα θα μάθουμε τα πλάνα του Facebook για να αντιμετωπίσει το Clubhouse.

Το Facebook παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και η ταχεία εξάπλωση του Clubhouse δεν φαίνεται πως άφησε την ομάδα του Mark Zuckerberg ασυγκίνητη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες ή και ημέρες, το Facebook θα ανακοινώσει πλάνα επέκτασης στον τομέα του λεγόμενου “social audio”.

Όπως τονίζεται, θα ανακοινωθούν αρχικά εκδόσεις των δωματίων των χρηστών που θα χρησιμοποιούν μόνο τη φωνή ως μέσο επικοινωνίας. Ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας, τα Rooms αναδείχτηκαν σε ιδανικές λύσεις μεταξύ των χρηστών. Ακόμη, αναμένεται να λανσαριστεί μια υπηρεσία που θα θυμίζει το Clubhouse και θα επιτρέπει στο κοινό να ακούει μια παρουσίαση κάποιου ή κάποιον ομιλητών, αλλά και να αλληλεπιδρά μαζί τους.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τους ίδιους τους χρήστες και τους λογαριασμούς τους, το Facebook αναμένεται να λανσάρει μια υπηρεσία σύντομων ηχητικών μηνυμάτων που θα μπορούν να καταγράφονται από τις διάφορες συσκευές και να αναρτώνται στα χρονολόγια, με τρόπο παρόμοιο με αυτό των φωτογραφιών, των κειμένων και των videos.

Η λειτουργία των Rooms αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, ενώ σύντομα θα μάθουμε περισσότερα και για όλα τα παραπάνω.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Facebook #Mark Zuckerberg #Clubhouse #social audio