H Sony κατάφερε να καταπλήξει τους πάντες με την ανακοίνωση ενός φορητού air condition πριν από αρκετούς μήνες και φέτος ρίχνει στην αγορά την ανανεωμένη έκδοσή του, το Reon Pocket 2. Η συσκευή θυμίζει εξωτερικά το αρχικό μοντέλο, αλλά πλέον προσφέρει διπλάσια ισχύ σε επίπεδο παραγωγής κρύου ρεύματος αέρα. Η εταιρεία του πρόσθεσε ακόμη περισσότερα στρώματα προστασίας από τον ιδρώτα του ανθρώπινου σώματος.
Στο Reon Pocket 2 μάλιστα, η Sony συνεργάστηκε με γνωστές αθλητικές μπράντες για να μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα και στις κατάλληλες στολές (πχ. σε μια μπλούζα παίκτη του γκολφ). Για όσους θέλουν τώρα να το προσαρμόσουν στα κανονικά/καθημερινά τους ρούχα, υπάρχει μια ειδική θήκη-αξεσουάρ που είναι πλέον διαθέσιμη και τοποθετείται κάτω από τη μπλούζα.
Η πώληση του Reon Pocket 2 ξεκινάει σήμερα στην αγορά της Ιαπωνίας στην τιμή των 14.850 yen (κοντά στα €115 με τη σημερινή ισοτιμία).
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Fuel Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε την αίτηση
- Ελένη Ζαβιτσάνου: «Το μεγαλύτερο στερεότυπο για τις γυναίκες που κάνουμε bodybuilding είναι ότι μοιάζουμε με άντρες»
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.