Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα παραπόνων των χρηστών του Twitter από συσκευές Android, η πλατφόρμα έκανε το μεγάλο βήμα και προσφέρει πλέον τη δυνατότητα αναζήτησης DM. Η λειτουργία αυτή έχει εμφανιστεί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια στις συσκευές iOS, αλλά και στην web πλατφόρμα και πλέον ήρθε η ώρα και για όσους χρησιμοποιούν συσκευές με το λειτουργικό της Google.

Μέσω της λειτουργίας, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν εκτεταμένη αναζήτηση τόσο στο προφίλ τους, όσο και στα μηνύματα που έχουν λάβει και έχουν στείλει, ασχέτως του πόσο παλιά είναι.

Μάλιστα, το Twitter ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω στην προσθήκη και αναζήτησης στο σώμα του μηνύματος και στο περιεχόμενό του, χωρίς να περιορίζεται απλά στον αποστολέα. Η ενημέρωση αυτή θα έρθει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η εξέλιξη αυτή λύνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, καθώς οι χρήστες του Twitter στο Android δεν είχαν καν τη δυνατότητα να βρουν κάτι που τους έχει έρθει σε προσωπικό μήνυμα πριν από μήνες. Η πλοήγηση στα σχετικά μενού ήταν και αργή, αλλά και δύσκολη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA