Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανοίγοντας το TikTok, την αρχική μας σελίδα κατακλύζουν βίντεο και, ενίοτε, διαφημίσεις. Πρόκειται για τη «For You Page», στην οποία ανακαλύπτουμε τις τάσεις, όμως σπάνια θα συναντήσουμε την ίδια ανάρτηση δεύτερη φορά. Πώς θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε τα αγαπημένα μας ή να ψάξουμε για κάτι συγκεκριμένο, πέρα από αυτά που προτείνει ο αλγόριθμος;

Διαβάστε ακόμη: Carla Rockmore: Η TikToκer που «κέρδισε» τη Gen-Z και καθημερινά σπάει τα ταμπού της ηλικίας

Για τον παραπάνω λόγο έχουμε το search page μας. Εκεί αναζητούμε τα hashtags που μας ενδιαφέρουν, τους creators που μας κέντρισαν την προσοχή. Στην κορυφή, βρίσκεται η μπάρα αναζήτησης και το QR scanner. Από κάτω διαφημίσεις και η λίστα με τα δημοφιλέστερα hashtags, τα φίλτρα και τους ήχους που βρίσκονται στα trending. Αυτό το γνωρίζουμε ήδη. Το μυστικό trick – ή όχι και τόσο μυστικό, αλλά μας «λύνει τα χέρια» - είναι πως μπορούμε να αναζητήσουμε όλα τα «ντουέτα» και τις «συρραφές». Αρκεί να γράψουμε #duet ή #stitch και το όνομα χρήστη που μας ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA