Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς την απαραίτητη θωράκιση απέναντι στα ατυχήματα και τη φθορά της καθημερινότητας; Μάλλον έχει έρθει η ώρα να μιλήσουμε για το βασικό αξεσουάρ των σύγχρονων smartphones: τις θήκες προστασίας. Ευτυχώς για ‘σένα, οι επιλογές σου είναι… εκατοντάδες! Στην αγορά θα βρεις προτάσεις για κάθε συσκευή, γούστο και πορτοφόλι προκειμένου να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο. Εμείς πάντως κάναμε μια βόλτα και εντοπίσαμε τις τελευταίες τάσεις. Τι λες, πάμε να τις δούμε; 

Sentio Pure Back Cover μαύρη για Galaxy A22

Μια θήκη με μινιμαλιστικό χαρακτήρα, σταθερή εφαρμογή και τέλειο κράτημα, η Sentio Pure Back Cover θα πλαισιώσει άψογα το Galaxy A22. Έχει κατασκευαστεί από σιλικόνη διαθέτοντας ωστόσο εξαιρετικά απαλή υφή ενώ στο εσωτερικό της, η επένδυση από μικροΐνες προστατεύει και τις τέσσερις πλευρικές όψεις της συσκευής ενισχύοντας τη λειτουργία ψύξης του. Σε ουδέτερο, μαύρο χρώμα που της επιτρέπει να σταθεί σε κάθε σου εμφάνιση, casual ή επίσημη, η θήκη της Sentio θα εξελιχθεί σε απαραίτητο στην καθημερινότητά σου αξεσουάρ.

Uniq Lifepro Xtrem Back Cover διάφανη με MagSafe για iPhone 13 Pro

Το νέο σου iPhone 13 Pro χρειάζεται την κατάλληλη θήκη και η Uniq έχει την τέλεια πρόταση. Γιατί να… κρύψεις τον υπέροχο σχεδιασμό της συσκευής της Apple λοιπόν, όταν μπορείς να εξασφαλίσεις την προστασία της με μία διάφανη θήκη όπως η Lifepro Xtrem; Κατασκευασμένη από σκληρό υλικό, είναι ανθεκτική σε γρατζουνιές και πτώσεις ενώ υποστηρίζει και τεχνολογία MagSafe προκειμένου να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της ασύρματης φόρτισης χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με ανοίγματα για κάμερες, πλήκτρα και θύρες, δε θα επηρεάσει στο ελάχιστο τη χρήση του iPhone 13 Pro σου.

Sentio Book Cover πράσινη για Redmi 9A

«Ντύσε» το Redmi 9A σου με το στυλ και τη φινέτσα που προσφέρει η θήκη Book Cover της Sentio. Σε ένα «αρχοντικό», βαθύ πράσινο χρώμα και με επιφάνειες δερματίνης, είναι ό,τι πιο πολυτελές είχες ποτέ σε θήκη -και θα σε κάνει να… ξεχάσεις και τις δαχτυλιές. Την ίδια στιγμή θα προσφέρει τέλεια εφαρμογή στο smartphone σου ενώ η σιλικόνη στο εσωτερικό της θα αναλάβει την απορρόφηση των κραδασμών. Διαθέτει και δύο θήκες για κάρτες, επαγγελματικές ή πιστωτικές, έτσι ώστε να κάνει ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Catalyst Total αδιάβροχη μαύρη για iPhone 12

Μια extreme θήκη για extreme χρήστες! Η Catalyst Total θα μετατρέψει μεμιάς το iPhone 12 σου σε ένα αδιάβροχο εργαλείο, έτσι ώστε να μη φοβηθείς ποτέ ξανά το νερό. Το εντυπωσιακότερο όλων βέβαια, είναι ότι τα καταφέρνει τέλεια χωρίς να αυξάνει ιδιαίτερα ούτε το προφίλ, ούτε το βάρος του κινητού. Χάρη σ’ αυτή, το iPhone 12 σου θα αποκτήσει ανθεκτικότητα σε κραδασμούς και πτώσεις ακόμα κι από ύψος δύο μέτρων! Η δε τεχνολογία True Sound θα σου χαρίσει υπέροχο και φυσικό ήχο κατά τις κλήσεις και το streaming μουσικής!

Samsung Book Cover μαύρη για Galaxy Z Fold 3 & S-Pen

Το τέλειο πακέτο για το Galaxy Z Fold 3 σου! Η θήκη Book Cover της Samsung θα προστατέψει το foldable smartphone σου από κάθε κίνδυνο που μπορεί να κρύβει η απαιτητική καθημερινή του χρήση. Τύπου βιβλίου, θα αποτελέσει την ασπίδα ολόκληρης της «πλάτης» της συσκευής σου. Το πενάκι S-Pen που τη συνοδεύει μάλιστα (υπάρχει ειδική θέση γι’ αυτό) θα «εκτοξεύσει» την παραγωγικότητά σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του -καθ’ όλα εντυπωσιακού- smartphone σου και μάλιστα δίχως δαχτυλιές!

Xiaomi Back Cover μαύρη για Redmi 9C

Γουστόζικη και αξιόπιστη, η θήκη Back Cover της Xiaomi είναι ό,τι πρέπει για το Redmi 9C σου. Σε μαύρο χρώμα αλλά με ένα άκρως εντυπωσιακό πορτοκαλί στο εσωτερικό της, χαρίζει τέλεια εφαρμογή στο smartphone σου και άψογο κράτημα στο χέρι σου. Το περίβλημά της είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας θερμοπλαστική πολυουρεθάνη για ασύγκριτη προστασία από γρατζουνιές, δαχτυλιές, σκόνη και πτώσεις. Οι δε εγκοπές ακριβείας χαρίζουν πρόσβαση σε πλήκτρα, αισθητήρες και κάμερες. Με «όπλο» το μικρό της βάρος, θα γίνει ένα με το smartphone σου ακολουθώντας σε παντού.

Samsung View Cover μαύρη για Galaxy A52 4G/A52 5G/A52s

Η θήκη View Cover της Samsung είναι πιθανότατα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο Galaxy A52 4G, A52 5G ή A52s σου. Σε μαύρο χρώμα και κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας υλικά, θα προστατέψει τόσο την πρόσοψη, όσο και την πίσω όψη της συσκευής σου από γρατζουνιές και δαχτυλιές. Προσφέρει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα αλλά και τις ειδοποιήσεις της και μάλιστα χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξεις το μπροστινό της κάλυμμα! Στο εσωτερικό της διαθέτει θήκη για την αποθήκευση καρτών ενώ η αντιμικροβιακή προστασία στο ύφασμά της θα σου επιτρέψει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Puro Back Cover βιοδιασπώμενη μαύρη για iPhone 12 mini

Μια θήκη που προστατεύει εκτός από το smartphone σου και το περιβάλλον, η Puro Back Cover είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, κάτι που σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα να… χωρίσουν οι δρόμοι σας, θα επιβαρύνεις ελάχιστα τον πλανήτη. Μέχρι τότε όμως θα εγγυάται σε καθημερινή βάση πως το iPhone 12 mini σου δεν πρόκειται να φοβηθεί τις κακουχίες της καθημερινότητας. Με υψηλή αισθητική, αντάξια του smartphone της Apple και προσεγμένο design ώστε να αφήνει ελεύθερες κάμερες και θύρες, δε θα θες να τη βγάλεις από το iPhone 12 mini σου με τίποτα.

Sentio Book Cover μαύρη για Galaxy A52/A52 5G/A52s

Η εν λόγω πρόταση της Sentio αποτελεί τον οικονομικό αλλά απόλυτα αξιόπιστο τρόπο να προστατέψεις το Galaxy A52 σου. Πέραν αυτού, είναι 100% συμβατή και με τα Galaxy A52 5G και A52s για μεγαλύτερη ευελιξία. Σε μαύρο χρώμα, ταιριάζει με κάθε σου εμφάνιση. Ο δε σχεδιασμός της, της επιτρέπει αφ’ ενός να προστατεύει αποτελεσματικά την οθόνη της συσκευής σου και αφ’ ετέρου να σε διευκολύνει στην καθημερινότητά σου, έχοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις επαγγελματικές ή πιστωτικές σου κάρτες. Η επιφάνεια δερματίνης της προσδίδει, τέλος, ένα premium touch.

Samsung Back Cover διάφανη για Galaxy A12

Η θήκη Back Cover της Samsung θα σου επιτρέψει να αναδείξεις το υπέροχο design του Galaxy A12 σου. Κατ’ αρχάς είναι κατασκευασμένη από την ίδια τη Samsung, κάτι που εγγυάται τέλειο fit χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το κινητό σου θα ταιριάξει άψογα στη θήκη, προσφέροντάς σου καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη ασφάλεια. Όσο για την ίδια τη θήκη τώρα, είναι διάφανη ώστε να μην κρύβει τις γραμμές της συσκευής, προστατεύοντάς την ωστόσο από τις φθορές της καθημερινότητας -πιτσιλιές, γρατζουνιές, δαχτυλιές κλπ. Αφήνει ελεύθερες θύρες και κάμερες για απρόσκοπτη χρήση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA