Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Oppo θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες τα νέα της προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες και άρχισε να διαφημίζει με videos κάποιες καινοτομίες, όπως την πρώτη συρόμενη κάμερα που εμφανίστηκε ποτέ σε smartphone. Ξεκινώντας με αυτό, η εταιρεία δημοσίευσε ένα video στο Twitter, όπου και βλέπουμε το πίσω μέρος μιας νέα συσκευής και μια κάμερα που βγαίνει από τη θέση της όταν ενεργοποιείται, ενώ επιστρέφει εντός του σώματος του κινητού όταν είναι κλειστή.

Διαβάστε ακόμη: Viral: Πέταξε από τα 300 μέτρα ένα Nokia 3310 και ένα Samsung Galaxy - Μαντέψτε το αποτέλεσμα

https://twitter.com/oppo/status/1468143243183468556?ref_src=twsrc^tfw

Η εταιρεία δεν μίλησε ιδιαίτερα για αυτήν την καινοτομία, ωστόσο από τα λίγα που δείχνει το βίντεο καταλαβαίνουμε αρχικά ότι πρόκειται για ένα τμήμα του νέου της τηλεφώνου που θα είναι αδιάβροχο. Κάτι τέτοιο θα μπορέσει να προσφέρει τις όποιες τεχνολογίες λήψης ακόμη και υπό βροχή. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η αυτόματη απενεργοποίηση όταν φεύγει η συσκευή από τα χέρια του χρήστη, έτσι ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε μεγάλη ζημιά. Η δεύτερη ανακοίνωση που έχει γίνει γνωστή είναι τα πρώτα AR (επαυξημένης πραγματικότητας) γυαλιά της εταιρείας που θα αποκαλυφθούν στην σκηνή που έχει ετοιμαστεί. H μοναδική εικόνα που έχει εμφανιστεί δείχνει ένα φακό και αναφέρει κυρίως πως θα είναι ελαφρύ.

Τέλος, θα γνωρίσουμε και το πρώτο foldable (αναδιπλούμενο) τηλέφωνο της εταιρείας που θα έρθει να ανταγωνιστεί τα αρκετά (πλέον) μοντέλα που βρίσκονται στην αγορά. Η ονομασία του είναι Find N, αναπτύσσεται εδώ και 4 χρόνια και ο σχεδιασμός του θυμίζει τα Samsung Z Fold, με μια μικρή οθόνη εξωτερικά και μια μεγαλύτερη στο εσωτερικό τμήμα.

https://twitter.com/oppo/status/1468777421243490312?ref_src=twsrc^tfw

Η Oppo Inno Day θα διεξαχθεί από τις 14 έως και τις 15 Δεκεμβρίου και εκεί θα μάθουμε περισσότερα για όλα τα παραπάνω προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA