Μενού
  • Α-
  • Α+

Η LG θέλει να κάνει τη διαδικασία μαγειρέματος φαγητού πιο εύκολο και έτσι ανακοίνωσε την υπηρεσία ThinQ Recipe που φέρνει και την τεχνολογία στην κουζίνα.

Διαβάστε ακόμη: H LG ανακοίνωσε πως έκανε ήδη τις πρώτες δοκιμές σε δίκτυο 6G!

Οι «έξυπνες» συσκευές έχουν πλέον πρόσβαση στο διαδίκτυο και μπορούν να επικοινωνούν και μεταξύ τους. Μάλιστα, η LG παρουσίασε πρόσφατα και δύο νέα μοντέλα, τα LG InstaView Double Oven Range («έξυπνο» ψυγείο που με διπλό χτύπημα στην πόρτα δείχνει το περιεχόμενό του) και Over-the-Range Microwave Oven. Με στόχο να κάνουν το μαγείρεμα πιο εύκολη και απλή διαδικασία και να δίνει λύσεις παντού, η LG έκανε τις συσκευές συμβατές με την νέα της υπηρεσία 

Το ThinQ Recipe προσφέρει μια πάνω από 10 χιλιάδες συνταγές από διάφορες κουζίνες του πλανήτη, αλλά με έναν τρόπο που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα. Αρχικά, δείχνει ακριβώς τα υλικά που χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος και ταυτόχρονα συγχρονίζεται με το ψυγείο της εταιρείας για να δει ποια από αυτά υπάρχουν διαθέσιμα.

Για όσα απαιτούνται να αγοραστούν για να παρασκευαστεί ένα γεύμα, η πλατφόρμα μπορεί να επικοινωνήσει αυτόματα με συνεργαζόμενα καταστήματα και αλυσίδες και να κάνει (με την επιβεβαίωση του χρήστη) την απαραίτητη παραγγελία για τα υλικά που λείπουν. 

Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί ακόμη και να κάνει προγραμματισμό των γευμάτων που θα προετοιμάσει μέσα στην εβδομάδα και να προμηθευτεί με τη μία όλα τα υλικά που χρειάζονται.

Μάλιστα, το app συνεργάζεται και με την τεχνολογία “Scan to Cook”, με την οποία ο χρήστης μπορεί να σκανάρει αυτόματα το barcode ενός κατεψυγμένου προϊόντος και να δώσει άμεσα την εντολή στην συμβατή «έξυπνη» κουζίνα για το πως θα το μαγειρέψει και το πόση ώρα χρειάζεται.

Η υπηρεσία ThinQ Recipe θα παρουσιαστεί αναλυτικά σε ψηφιακή μορφή από τις 5 Ιανουαρίου και στο πλαίσιο της πρώτης έκθεσης τεχνολογίας για τη νέα χρονιά, της CES 2022.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA