Μενού
  • Α-
  • Α+

Οπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος η Samsung έχει ανακοινώσει ένα Unpacked Event. Τι περιμένουμε να ανακοινωθεί εκεί σε επίπεδο smartphones, smartwatches και ακουστικών; Η φετινή εκδήλωση θα εστιάσει για άλλη μια φορά στην κατηγορία των αναδιπλούμενων (foldable) smartphones, αν και φαίνεται πως δεν θα έχουμε απλά δυο νέα κινητά. Στις 10 Αυγούστου, η γνωστή εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τα Samsung Galaxy Z Fold4, Samsung Galaxy Z Flip4, τα νέα Samsung Galaxy Watch 5 smartwatches, αλλά και τα νέα ακουστικά Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Διαβάστε ακόμη: Samsung Galaxy S22: Παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα - Τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το επίσημο κανάλι της στο YouTube, καθώς και το επίσημο site της, όπου και θα υπάρχουν όλα τα σχετικά links.

Samsung Galaxy Z Fold4

Η πιο σημαντική ανακοίνωση της Samsung θα είναι το Samsung Galaxy Z Fold4. Το νέο αναδιπλούμενο smartphone θα έχει αρκετές βελτιώσεις σε πολλά επίπεδα, κυρίως απαντώντας στις απαιτήσεις και τα σχόλια των χρηστών πάνω στην υπάρχουσα έκδοση. Σε επίπεδο σχεδιασμού δεν θα υπάρχουν αλλαγές, οι οποίες στο πίσω τμήμα θα θυμίζουν το Samsung Galaxy S22 Ultra.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της συσκευής, θα φέρει το πανίσχυρο Snapdragon 8+ Gen 1 chipset με 12GB ή 16GB RAM. Ο κεντρικός αισθητήρας στο πίσω μέρος θα είναι 50MP και δίπλα του θα υπάρχει μία 12MP ultrawide κάμερα και ένας αισθητήρας 3x zoom. Η selfie camera αναμένεται στα 10MP και η τιμή του νέου μοντέλου εκτιμάται πως θα ξεκινάει από τα 1800 δολάρια με πώληση από τις 26 Αυγούστου.

Samsung Galaxy Z Flip4

Το δεύτερο αναδιπλούμενο smartphone θα είναι το Samsung Galaxy Z Flip4 και ακόμη κι εδώ δεν θα δούμε αλλαγές σε επίπεδο σχεδιασμού. Οι μέχρι τώρα φήμες μιλούν για λίγο μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και περισσότερες χρωματικές επιλογές, καθώς και σημαντική βελτίωση στα εσωτερικά τμήματα, όπως το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, τα 8GB RAM και τα έως 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Η οθόνη στο εσωτερικό θα έχει διαγώνιο 6.7 ιντσών και θα υποστηρίζει 120Hz, ενώ η μπαταρία θα είναι μεγαλύτερη (στα 3700mAh) και θα υποστηρίζει 25W charging. Τέλος, στα των καμερών αναμένονται και πάλι οι διπλές 12MP πίσω κάμερες και η 10MP selfie cam. Οι εκτιμήσεις μιλούν κι εδώ για πώληση από τις 26 Αυγούστου σε τιμή από τα 999 δολάρια.

Samsung Galaxy Watch 5

Δύο νέα «έξυπνα» ρολόγια εκτιμάται πως θα παρουσιαστούν φέτος από την κορεατική εταιρεία, τα Samsung Galaxy Watch 5 και Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Οι πληροφορίες αναφέρουν πιο μοντέρνο σχεδιασμό και στις δύο εκδόσεις. Η απλή έκδοση θα είναι μια βελτιωμένη αυτής που κυκλοφορεί τώρα με 10% μεγαλύτερη μπαταρία και παρόμοια υλικά για το σασί. Το Pro μοντέλο θα εστιάζει περισσότερο στους απαιτητικούς χρήστες και θα είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για τα της γυμναστικής και της άθλησης.

Το απλό μοντέλο εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει σε τιμή από τα 300 δολάρια για την έκδοση των 40mm και από τα 400 δολάρια για την έκδοση των 44mm. Αντίστοιχα, οι τιμές για το Pro μοντέλο εκτιμάται πως θα ξεκινούν από τα 490 και 540 δολάρια.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Μέσα σε όλα, εκτιμάται πως θα δούμε και νέα ακουστικά, τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Εξωτερικά δεν θα διαφέρουν αρκετά από τα Galaxy Buds Pro που γνωρίσαμε τον περσινό Ιανουάριο και οι πρώτες φήμες μιλούν για υποστήριξη 24-bit audio, μεγαλύτερη μπαταρία, ενεργή απομόνωση εξωτερικού θορύβου και δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε πολλές συσκευές. Η τιμή τους αναμένεται να κινηθεί στα 230 δολάρια.

Μένει πλέον να δούμε ποια από τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν και αν η Samsung έχει ετοιμάσει κάποια έξτρα έκπληξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA