Μενού
Δεν έχει μείνει πολύς καιρός μέχρι να δούμε τα νέα Samsung Galaxy S23.
Samsung | @Samsung
  • Α-
  • Α+

Η Samsung βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα αποκαλυπτήρια των νέων ναυαρχίδων της στην αγορά των smartphones και όπως είναι λογικό οι διαρροές συνεχίζουν να εμφανίζονται χωρίς σταματημό. Η κορεατική εταιρεία έχει προγραμματίσει την παρουσίαση των Samsung Galaxy S23 την 1η Φεβρουαρίου και στο πρώτο Samsung Unpacked event που θα διεξαχθεί και πάλι με κόσμο από την εμφάνιση του COVID-19 και έπειτα.

Η πρώτη σημαντική διαρροή που εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες αφορά επίσημες φωτογραφίες των προϊόντων και οι οποίες είναι αυτές που θα αποστείλει η Samsung στα media για να καλύψουν το event της.

Σε αυτές φαίνεται πως το βασικό νέο μοντέλο δεν έχει διαφορές από το προηγούμενο σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά μαθαίνουμε πως θα υπάρχει ένα νέο χρώμα, το Mystic Lila (μοβ). Στην «καρδιά» της συσκευής αναμένεται να υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 2 chipset με μια custom υπερ-χρονισμένη CPU, καθώς και αποθηκευτικός χώρος UFS 4.0 και 8GB LPDDR5X RAM.

Στο πίσω μέρος συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση οι τρεις κάμερες, οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν με καλύτερες επιδόσεις (η μία από αυτές με αισθητήρα 200MP) από αυτές του τωρινού μοντέλου και δυνατότητα καλύτερων λήψεων το βράδυ. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Ice Universe, η εστίαση θα έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, αφού οι αισθητήρες είναι νέας γενιάς και η Samsung έχει εξασφαλίσει πως δεν θα έχουμε ξανά τα προβλήματα του παρελθόντος σε αυτό το επίπεδο.

Άλλη μια αλλαγή που αναμένεται είναι αυτή στο ηχείο, μετά τα παράπονα των χρηστών για την ένταση που συνάντησαν στο Samsung Galaxy S22 Ultra. Μία σημαντική βελτίωση υπάρχει ακόμη στο κομμάτι του μικροφώνου για ακόμη καλύτερη λειτουργία στις κλήσεις, αλλά και στη διάρκεια εγγραφής ενός video.

Το Samsung Galaxy S23 θα είναι ένα από τα τρία μοντέλα που θα παρουσιαστούν την 1η Φεβρουαρίου, με τα άλλα δύο να είναι τα Samsung Galaxy S23+ και Samsung Galaxy S23 Ultra. Πέραν των smartphones, όμως, οι πληροφορίες λένε πως η γνωστή εταιρεία έχει στα σκαριά να παρουσιάσει και ένα νέο ελαφρύ laptop Galaxy Book 3 Ultra που θα τεθεί αντιμέτωπο με τα Dell XPS 15 και Apple MacBook Pro στην αγορά της πληροφορικής. Περισσότερα για τις ανακοινώσεις των Samsung Galaxy S23 θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.