Μενού
Η Apple αναμένεται να επενδύσει άλλο 1 δισεκ. ευρώ στη γερμανική αγορά (Πηγή εικόνας: Apple)
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχουμε ακόμη σχεδόν μισό χρόνο μπροστά μας μέχρι να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής των iPhone 15, μία πρώτη ένδειξη του πως θα είναι τα μπροστινά πάνελ είναι ήδη εδώ. Σύμφωνα με αναρτήσεις που έγιναν από χρήστες του Twitter και της πλατφόρμας Weibo, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα έχουν ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από τις οθόνες.

Οι οθόνες των απλών μοντέλων φαίνεται πως δεν θα διαφέρουν κατά πολύ, ενώ και οι οθόνες σε όλα τα νέα τηλέφωνα θα είναι κυρτές στις άκρες, όπως και στα iPhone 11. Οι προστατευτικές θήκες που αποκαλύπτονται μαρτυρούν επίσης πως το Dynamic Island θα ενσωματωθεί πλέον σε όλα τα μοντέλα της φετινής σειράς, τη στιγμή που στα περσινά προσφερόταν μόνο σε όσους αγόρασαν μία από τις εκδόσεις Pro.

Ερχεται το... κίτρινο iPhone 14

Μέσα σε όλο αυτό το κύμα φημών, φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα γνωρίσουμε και ακόμη ένα χρώμα στα iPhone 14, το κίτρινο. Παρόμοια περίοδο πέρσι γνωρίσαμε τις πράσινες εκδόσεις των iPhone 13, οπότε η χρονική στιγμή μόνο τυχαία δεν είναι. Η πρώτη αναφορά για το θέμα έγινε από χρήστη στο Weibo, ωστόσο φαίνεται να επιβεβαιώνεται από ιστοσελίδες του εξωτερικού που έχουν επαφές στην Apple και στους κατασκευαστές των επιμέρους τμημάτων των συσκευών της.

Το κίτρινο χρώμα δεν εντοπίζεται για πρώτη φορά, αφού το είχαμε ξαναδεί σε iPhone στα iPhone 5C (2013), iPhone XR (2018) και iPhone 11 (2019), αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην post-COVID εποχή, όπου και οι γραμμές παραγωγής φαίνεται να έχουν μπει σε κανονική ροή.

Τέλος, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε μια επένδυση της τάξης του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ στη Γερμανία. Η Apple ανακοίνωσε πως ανοίγει νέο τμήμα σχεδιασμού τσιπ στο Μόναχο, στην ίδια περιοχή που άνοιξε πέρσι το νέο της τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Το νέο γραφείο θα εστιάσει κυρίως στις τεχνολογίες διαχείρισης και ασύρματης επικοινωνίας του μέλλοντος.

Η επένδυση αυτή φτάνει το συνολικό ποσό που έχει… ρίξει η Apple στη γερμανική οικονομία στα 18 δισεκατομμύρια ευρώ! Συνολικά, η εταιρεία του Κουπερτίνο έχει επενδύσει σε πάνω από 800 γερμανικές εταιρείες τα τελευταία πέντε χρόνια και έχει βοηθήσει στο άνοιγμα πολλών εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας στη χώρα.