Μενού
Αυτό είναι το Google Pixel Fold, το νέο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας.
  • Α-
  • Α+

Οι φήμες για ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone από την Google αποδείχτηκαν πραγματικότητα και η ίδια η εταιρεία αποφάσισε να βάλει τέλος στις εικασίες, δείχνοντας το προϊόν. Το Google Pixel Fold είναι λοιπόν γεγονός και αναμένεται να το γνωρίσουμε πλήρως στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας που έχει προγραμματιστεί για τις 10 του μήνα.

Η συσκευή δεν παρουσιάστηκε ακόμη αναλυτικά, ωστόσο πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του πως θα είναι, πως θα είναι οι δύο οθόνες και τι πρέπει να περιμένουμε χοντρικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το άνοιγμα του τηλεφώνου θυμίζει το Samsung Galaxy Z Fold ενώ οι κάμερες στο πίσω μέρος παραμένουν στο κλασικό design των Pixel smartphones, με την χαρακτηριστική γραμμή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μία οθόνη 5.8 ιντσών που θα ανοίγει και θα φτάνει τις 7.6 ίντσες, ενώ στο εσωτερικό εκτιμάται πως θα συναντήσουμε τον Google Tensor G2. Από πλευράς βάρους η συσκευή θα κινηθεί στα κλασικά επίπεδα της κατηγορίας, ενώ η Google θα την περιγράψει ως την πλέον ανθεκτική ως προς τις διπλώσεις.

Η τιμή του εκτιμάται πως θα ξεκινάει από τα 1.700 δολάρια, χαμηλότερα δηλαδή από άλλα αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς. Επίσημα θα δούμε το τηλέφωνο και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ενδιαφέρον έχει και το πότε θα εκμεταλλευτούν οι διάφοροι δημιουργοί τα ιδιαίτερα specs του.

Πάντως με αυτήν της την κίνηση, η Google τράβηξε τα βλέμματα πριν καν ανοίξει τις πύλες του το συνέδριο και αναμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερα μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη. Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα όσα έρχονται σίγουρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της βιομηχανίας. Δείτε και μέχρι τότε το πρώτο teaser video στη συνέχεια του άρθρου.

https://youtu.be/Q4eEH2nRU1U