Μενού
Νέα smartphones, νέο smartwatch και νέους φορητούς υπολογιστές ανακοίνωσε η Huawei για την Ευρώπη.
  • Α-
  • Α+

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μόναχο, η Huawei παρουσίασε τα νέα της πλάνα για την αγορά των smartphones και των φορητών υπολογιστών. Το Reader βρέθηκε στη γερμανική πόλη και καταγράφει τα όλα όσα έμαθε για αυτά που έρχονται στο άμεσο μέλλον για την κινεζική εταιρεία. 

Ξεκινώντας με τα νέα μοντέλα της σειράς P, η Huawei φιλοδοξεί να κάνει άλλη μια σημαντική προσπάθεια. Τα Huawei P60 προσφέρουν για άλλη μια φορά εξαιρετικές κάμερες που θα κάνουν τον απλό χρήστη κάτι κοντά σε… επαγγελματία φωτογράφο. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, το νέο HUAWEI P60 Pro είναι το πρώτο smartphone με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK. Η συσκευή υπερέχει για τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά της, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Διαθέτει πλήρως αναβαθμισμένο οπτικό σύστημα και είναι η πρώτη στον κλάδο που εξοπλίζεται με Ultra Lighting Telephoto Camera με Multiple Lens Groups.  Το smartphone εμπνέεται από τη φύση και επανερμηνεύει τη σύγχρονη αισθητική με το πρώτο Pearl Texture Design (μοτίβο σαν μαργαριτάρι στην πίσω πλευρά. Το ροκοκό μαργαριτάρι ενσωματώνει φυσική σκόνη ορυκτών μαργαριταριών στη συσκευή του smartphone για να δημιουργήσει ένα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας μια μοναδική φυσική υφή. 

https://youtu.be/M6maoOTWxD8

Πέραν της νέας παραδοσιακής σειράς, η Huawei παρουσίασε και το νέο της foldable, το Huawei Mate X3. Πρόκειται για το λεπτότερο και ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone με μεγάλη οθόνη στον κόσμο και το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα μέτωπα – όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές οθόνες, το σύστημα αναδίπλωσης νέας γενιάς και το σύστημα απεικόνισης.

https://youtu.be/ucrR1vCH57g

Και οι δύο σειρές τηλεφώνων έρχονται με το AppGallery που συνεχίζει να αναβαθμίζεται και πλέον συγκεντρώνει πάνω από 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση. Πλέον προσφέρει και πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές, όπως τα WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, κλπ. μέσω του AppGallery, το κατάστημα εφαρμογών της Huawei. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Επόμενη στάση της εταιρείας έγινε στο νέο της smartwatch, το Huawei Watch 4 και το Huawei Watch 4 Pro. Η νέα σειρά κληρονομεί την τεχνολογία και την καινοτομία των wearables της Huawei, αλλά επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στη διαχείριση της υγείας. Χάρη στην παρακολούθηση της σωματικής ευημερίας με ένα άγγιγμα, δυνατότητα που δίνει τώρα η Huawei, η φροντίδα της υγείας είναι πλέον τόσο εύκολη όσο ένα «πάτημα» στον καρπό του χρήστη. Τα smartwatches της Huawei φέρνουν τον ψηφιακό κόσμο πιο κοντά  με στόχο να κάνουν την υγιεινή ζωή ευκολότερη. 

https://youtu.be/kWDvGP6lPB4

Τέλος, η Huawei παρουσίασε το νέο HUAWEI MateBook X Pro, ένα εξαιρετικά λεπτό ελαφρύ φορητό υπολογιστή που συνδυάζει αισθητική, καινοτομία και ευφυΐα και προσφέρει μια απίστευτα άνετη εμπειρία χρήστη, καθώς και το HUAWEI MateBook 16s – ένα φορητό υπολογιστή μεγάλης οθόνης 2.5K με τον ισχυρό επεξεργαστή Intel Core 13ης γενιάς, δίνοντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους και να βελτιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους.

https://youtu.be/jvTGCu_R-fg