Μενού
Η Apple παρουσιάζει εντός των επόμενων ωρών τα νέα της smartphones.
  • Α-
  • Α+

Έφτασε η μέρα που περιμένει η αγορά της τεχνολογίας: η ημέρα αποκάλυψης των iPhone 15. Η Apple αποκαλύπτει παραδοσιακά τα νέα της smartphones μέσα στον Σεπτέμβριο και ανανεώνει τη σειρά σε μια από τις πιο πετυχημένες -εμπορικά- κατηγορίες προϊόντων της. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το Steve Jobs Theatre του Κουπερτίνο.

Οι παρευρισκόμενοι θα δουν κι αυτοί με τη σειρά τους τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση (έχουν σταματήσει οι live παρουσιάσεις εδώ και καιρό) και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα από τα διαθέσιμα demo units που θα έχουν στηθεί στο χώρο.

Πως όμως μπορείτε να δείτε την εκδήλωση; Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσα από το επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube και μέσα από αυτό το άρθρο και τον player που ακολουθεί.

Αν τώρα θέλετε κάποια εναλλακτική, θα γίνει μετάδοση από το επίσημο site της Apple, καθώς και από το Apple TV. Από κει και πέρα, η ουσία των σημερινών ανακοινώσεων είναι η αναβάθμιση που θα κάνει η αμερικανική εταιρεία στα smartphones της. Τα δύο μοντέλα που θα παρουσιαστούν είναι τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro, με τις αντίστοιχες Plus και Max εκδόσεις τους για μεγαλύτερη οθόνη.

Αλλαγή αναμένουμε σίγουρα στα της θύρας φόρτισης, όπου η Apple εναρμονίζεται με τις οδηγίες κοινού φορτιστή της ΕΕ και ενσωματώνει από τώρα USB-C στα νέα της μοντέλα, αφήνοντας για πάντα πίσω τη θύρα Lightning. Τα πιο ακριβά μοντέλα αναμένεται να έχουν και καλύτερους επεξεργαστές και κάμερες και οι φήμες είναι ήδη αρκετές.

Πέραν των smartphones, αναμένουμε σίγουρα και τη νέα σειρά «έξυπνων» ρολογιών, τα Apple Watch Series 9, ενώ αρκετές πιθανότητες αρχίζει να συγκεντρώνει τελευταία και το νέο Apple Watch Ultra με σημαντικές αλλαγές και αναβαθμίσεις σε σχέση με το πρώτο μοντέλο. Τέλος, με τα του hardware, αναμένεται να δούμε και τα νέα AirPods που ίσως έρθουν με μοναδική αλλαγή τη θύρα φόρτισης που γίνεται κι αυτή USB-C.

Σε ό,τι αφορά τώρα το λογισμικό, σίγουρα θα μάθουμε την ημερομηνία διάθεσης των νέων εκδόσεων και συγκεκριμένα των iOS 17, watchOS 10 και iPadOS 17.

Περισσότερα σήμερα το βράδυ στο Reader.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.