Μενού
...
  • Α-
  • Α+

Οι online αγορές φαίνεται πως έχουν γίνει η αγαπημένη συνήθεια των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια. Ειδικά κατά την πανδημία του κορονοϊού οι περισσότεροι μάθαμε πώς να κάνουμε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες συναλλαγές μας μέσω διαδικτύου. Αυτό φυσικά οδήγησε πολλά καταστήματα να αναβαθμίσουν τα e-shop τους και κατά συνέπεια να προσφέρουν στους πελάτες τους πολλά πλεονεκτήματα. 

Η άνεση, αλλά και η ευκολία που προσφέρουν οι online αγορές προφανώς και είναι το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα. Μπορούμε πλέον να ψωνίζουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, χωρίς να χρειάζεται να βγούμε από το σπίτι μας και δεν υπάρχει ανάγκη για μετακίνηση ή αναμονή σε ουρές.

Παράλληλα, έχουμε πλέον πρόσβαση σε ένα τεράστιο εύρος προϊόντων και καταστημάτων από όλο τον κόσμο, που μπορεί να μην είναι διαθέσιμα τοπικά, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε και έναν έλεγχο αγοράς, συγκρίνοντας εύκολα προϊόντα και τιμές από διαφορετικούς πωλητές.

Μην ξεχνάμε ότι πολλά online καταστήματα προσφέρουν εκπτώσεις, κουπόνια και ειδικές προσφορές που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε φυσικά καταστήματα. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές λόγω του ανταγωνισμού και της δυνατότητας σύγκρισης τιμών.

Πώς θα είστε ασφαλείς στις online αγορές σας 

...

Ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα στην ψηφιακή εποχή μας είναι οι ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο, καθώς η χρήση του internet για τραπεζικές συναλλαγές, online στοιχηματισμό και άλλες οικονομικές δραστηριότητες αυξάνεται διαρκώς.

Έτσι θα πρέπει να επιλέγετε υπηρεσίες πληρωμών που προσφέρουν επιπλέον προστασία, όπως η Aircash Mastercard για να περιορίσετε την έκθεση των τραπεζικών σας δεδομένων. Πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα που μπορείτε να «φορτώσετε» με χρήματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Aircash

Αυτό παρέχει έναν ασφαλή, ιδιωτικό και βολικό τρόπο πληρωμής σε καταστήματα και στο διαδίκτυο, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε 35 εκατομμύρια διευθύνσεις παγκοσμίως ή ανάληψης χρημάτων από οποιοδήποτε δίκτυο ΑΤΜ. Μάλιστα, η κάρτα ενεργοποιείται άμεσα χωρίς γραφειοκρατία και χρησιμοποιείται χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, ενώ ταυτόχρονα σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία των online συναλλαγών χωρίς κίνδυνο.

Η online αγορά μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση, ποικιλία και εξοικονόμηση χρημάτων, αρκεί να γίνεται με προσοχή και να επιλέγονται αξιόπιστα καταστήματα για τις πιο ασφαλείς συναλλαγές.

Advertorial

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA