Μενού
google-doodle
Το Google Doodle για του Αγίου Βαλεντίνου | Google
  • Α-
  • Α+

Η Google γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα διαδραστικό doodle και ένα κουίζ. Με ένα κλικ στο doodle μπορείτε να ταιριάξετε το δικό σας χημικό στοιχείο avatar και αρχίστε να σύρετε για να κάνετε δεσμούς.

«Είσαι φτιαγμένη από βηρύλλιο, χρυσό και τιτάνιο; Γιατί είσαι πανέμορφη! Το σημερινό διαδραστικό παιχνίδι Doodle γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια επιστημονική νότα - όλα έχουν να κάνουν με τη χημεία.

Η αγάπη είναι στο O2, οπότε ας παίξουμε λίγο Chemistry Cup! Επιλέξτε ένα avatar από τον περιοδικό πίνακα ή κάντε ένα κουίζ για να ταιριάξετε με αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να περνάτε μέσα από προφίλ διαφόρων στοιχείων για να κάνετε δεσμούς! Κάθε στοιχείο είναι πολύ διαφορετικό, επομένως φροντίστε να διαβάσετε τα προφίλ τους, ώστε να γνωρίζετε πότε να σύρετε προς τα δεξιά. 

Δεν υπάρχει ισχυρότερος δεσμός από την αγάπη, ειδικά όταν η χημεία είναι σωστή. Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!» αναφέρει η Google.

Δείτε το doodle της Google

Το doodle της Google για τον Άγιο Βαλεντίνο
Το doodle της Google για τον Άγιο Βαλεντίνο
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA