Μενού
H Honor παρουσίασε στην έκθεση IFA 2023 το Honor V Purse.
  • Α-
  • Α+

Τα foldables έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και η Honor έκανε στην έκθεση IFA 2023 τη μεγάλη έκπληξη, παρουσιάζοντας το Honor V Purse. Ο λόγος για μια συσκευή που στοχεύει κυρίως τους fans της μόδας και όσους φορούν συγκεκριμένες μάρκες ρούχων. Προς το παρόν πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο που υπάρχει ως concept και ίσως στο μέλλον βγει στην αγορά. 

Θα φτάνει τα 9 χιλιοστά πάχος όταν είναι κλειστό (πιο λεπτό από το Honor Magic V2) και θα συνδυάζεται με ειδικές αλυσίδες που θα το μετατρέπουν σε τσαντάκι για να κρεμιέται στον ώμο.

Η honor θα συνεργαστεί με σχεδιαστές γνωστών εταιρειών όπως η Burberry για να προσαρμόσει ανάλογα τη συσκευή και να φαίνεται σαν ένα επώνυμο τσαντάκι τους. Στόχος είναι αυτές οι προσόψεις να εμφανίζονται και στις δύο όψεις του τηλεφώνου και να ταιριάζουν με το στιλ ντυσίματος.

Η αντοχή του θα φτάνει τις 400 χιλιάδες αναδιπλώσεις και σε σχεδιασμό θυμίζει το Huawei Mate Xs 2, αφού διπλώνει εξωτερικά την οθόνη του με παρόμοιο τρόπο. Η εξωτερική οθόνη είναι τύπου AOD (Always-On Display), κάτι που σημαίνει πως μπορεί να λειτουργεί συνεχώς ανοιχτή. Μπορείτε να δείτε στη συνέχεια ένα σύντομο βίντεο για να κατανοήσετε καλύτερα τα concept.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.