Μενού
Η Caviar βγάζει και στην σειρά iPhone 15 νέα μοντέλα με μεγάλες ποσότητες χρυσού.
  • Α-
  • Α+

Η Caviar είναι από τις εταιρείες που περιμένει κάθε νέο μοντέλο της σειράς iPhone για να παρουσιάζει τη δική της εκδοχή. Για τα φετινά μοντέλα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει και πάλι τη συνταγή του… χρυσού για να προσφέρει το κάτι ξεχωριστό που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό και πορτοφόλια. 

Τα iPhone 15 Pro Ultra Gold θα ξεκινούν από τα 8890 και θα φτάνουν έως τα 9890 δολάρια, ενώ τα iPhone 15 Pro Max Ultra Gold από τα 9670 και θα φτάνουν έως τα 10390 δολάρια. Το κυρίως σώμα τους θα είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων, ενώ το λογότυπο της Apple που κυριαρχεί στο πίσω μέρος από χρυσό 24 καρατίων.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η σειρά Ultra Black που έχει βασική διαφορά ότι στο πίσω μέρος κυριαρχεί το μαύρο χρώμα και το χρυσό μήλο της Apple που παραμένει στα 24 καράτια.

Τα iPhone 15 Pro Ultra Black θα πωλούνται από τα 8060 έως τα 9060 δολάρια, ενώ τα iPhone 15 Pro Max Ultra Black από τα 8840 έως τα 9560 δολάρια. Θα υπάρξουν μερικές ακόμη ειδικές εκδόσεις, αλλά οι Σαουδάραβες σημειώνουν ότι θα βγουν στην αγορά μόλις 99 τεμάχια ανά κωδικό.

Τα τηλέφωνα αυτά απευθύνονται παραδοσιακά σε καλλιτέχνες, σελέμπριτι και δισεκατομμυριούχους που θέλουν να έχουν ένα μοναδικό μοντέλο για το νέο τους κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη γκάμα των ειδικών εκδόσεων για το iPhone 15 στο επίσημο site της Caviar εδώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA