Μενού
Instagram
Instagram | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Λες και χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο να «κάψουμε» στο κινητό μας, το Instagram μας δίνει τον τρόπο, κρύβοντας ένα παιχνίδι στην εφαρμογή μηνυμάτων του, τo οποίο παίζεται με...emojis, και είναι προσβάσιμο τόσο για χρήστες iOS όσο και Android.

Για να παίξουν, τόσο οι χρήστες iOS όσο και Android θα πρέπει να ανοίξουν ένα μήνυμα και να στείλουν ένα μόνο emoji της επιλογής τους σε οποιονδήποτε χρήστη ή να απαντήσουν σε ένα μόνο emoji που τους έχει σταλεί. Ακολούθως, κρατώντας πατημένο το μήνυμα emoji, δίνετε έτσι το σήμα στο Instagram να σας στείλει την εφαρμογή του παιχνιδιού.

Ο χρήστης αρχικά μεταφέρεται σε μια οθόνη με ένα κενό κίτρινο φόντο και το emoji που έχετε επιλέξει να επιπλέει στο κέντρο. Ο στόχος του παιχνιδιού, που μοιάζει με Pong, είναι να αποτρέψετε το emoji να πέσει, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας για να σύρετε μια πλατφόρμα από την οποία αναπηδά.

Το εθιστικό παιχνίδι

Όσο περισσότερο κρατάτε το emoji σας στη ζωή, τόσο πιο γρήγορα αναπηδά και τόσο πιο δύσκολο γίνεται να το προλαβαίνετε, κερδίζοντας πόντους και αλλάζοντας φόντα στην πορεία.

Μετά από 10 πόντους, το emoji σας θα εξελιχθεί σε ένα νέο emoji έκπληξη. Για παράδειγμα, ξεκινώντας με ένα emoji κάμπιας, τελικά θα βγει μια πεταλούδα και οι πατάτες θα γίνουν τηγανητές πατάτες.

Οι υψηλές βαθμολογίες αποθηκεύονται και είναι ορατές ανεξάρτητα από το πότε ο χρήστης ξεκινά ένα παιχνίδι.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA