Μενού
Λίγο πριν το Samsung Unpacked, τα τρία νέα μοντέλα Samsung Galaxy S24 αποκαλύπτονται.
  • Α-
  • Α+

Στις 17 Ιανουαρίου, η Samsung θα παρουσιάσει τα νέα Galaxy S24 smartphones της και ήδη μια τεράστια διαρροή υλικού έχει παρουσιάσει σχεδόν τα πάντα για τα νέα μοντέλα. Μέσω του γνωστού leaker Evan Blass, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τα επόμενα κινητά της κορεατικής εταιρείας που θα βασίζονται κυρίως στις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης που θα βελτιώνει τη συνολική εμπειρία τόσο στην καθημερινή χρήση, όσο και στις φωτογραφίες.

Αρχικά, για το Samsung Galaxy S24 Ultra, το πιο «δυνατό» και ακριβό μοντέλο της σειράς θα έρχεται με flat σχεδιασμό, ειδικό S-Pen που θα τοποθετείται στο κάτω μέρος και πέντε κάμερες στο πίσω μέρος, διατηρώντας τη φιλοσοφία του προηγούμενου μοντέλου. Στις εικόνες που διέρρευσαν φαίνεται μια υπηρεσία Click to Search with Google που από την περιγραφή που τις συνοδεύουν αποκαλύπτεται πως θα δουλεύει αρκετά απλά: ο χρήστης θα μπορεί να κυκλώνει οτιδήποτε βρίσκει στο διαδίκτυο ή σε μια φωτογραφία και αυτομάτως η Google θα του φέρνει σχετικά αποτελέσματα στο κάτω μέρος της οθόνης. Έτσι, πχ. μπορείτε να βρείτε μια ωραία μπλούζα που φοράει κάποιος που παρακολουθείτε στα social και με έναν απλό τρόπο θα μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Σε άλλη εικόνα φαίνεται το Note Assist, ένας εξελιγμένος βοηθός που μπορεί να προσφέρει -με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης- μια σύνοψη του κειμένου, υποστηρίζοντας μάλιστα μέχρι και διαχωρισμό του σε θεματικές ενότητες. Ακόμη, η Samsung φαίνεται πως θα υποστηρίζει μεταγλώττιση μέσα από το app του τηλεφώνου, στην περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε με κάποιον στο εξωτερικό στη γλώσσα του. 

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε κάμερες που «τραβάνε» φωτογραφίες 200MP, video έως 8K, ενώ θα υποστηρίζεται και Space Zoom 100x. H οθόνη του θα έχει διαγώνιο 6,8 ιντσών, ανάλυσης QHD+ και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση που θα φτάνει από το 0% στο 65% σε μόλις 30 λεπτά.

Σε ό,τι αφορά τα Samsung Galaxy S24 και Samsung Galaxy S24+, αυτά θα έρχονται με 3 κάμερες για λήψη φωτογραφιών 50MP, video 8K και Space Zoom 30x, ενώ φαίνεται πως θα υποστηρίζουν και αυτά την μετάφραση σε πραγματικό χρόνο για τις κλήσεις. Στις εικόνες φαίνεται φωτεινότητα έως και 2600 nits στο peak της οθόνης, ενώ αναφέρεται ακόμη μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος. Σε ό,τι αφορά τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για το μικρό και μεσαίο μοντέλο, θα ισχύουν τα εξής.

Το Samsung Galaxy S24 θα έρχεται με οθόνη FHD+ στις 6.2 ίντσες, με κεντρική κάμερα 50MP και ταχεία φόρτιση 0%-50% σε 30 λεπτά. Το Samsung Galaxy S24+ θα έχει αντίστοιχα οθόνη QHD+ στις 6.7 ίντσες, 50MP κεντρική κάμερα και ταχεία φόρτιση 0%-65% στα 30 λεπτά. Τα δύο αυτά μοντέλα θα έρχονται με σώμα από ενισχυμένο αλουμίνιο, ενώ το Samsung Galaxy S24 Ultra με σώμα από τιτάνιο. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA