Μενού
Η Polaroid I-2 είναι η νέα πρόταση της γνωστής εταιρείας στο χώρο της άμεσης φωτογραφίας.
  • Α-
  • Α+

Η Polaroid πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της instant (άμεσης) φωτογράφισης και ανακοίνωσε ένα ακόμη μοντέλο που βγάζει στην αγορά. Η Polaroid I-2 είναι εφοδιασμένη με σύγχρονο και ευκρινή φακό και με ενσωματωμένα χειροκίνητα χειριστήρια, με στόχο να βγάζει όσο το δυνατόν πιο καλή φωτογραφία γίνεται.

Στο εσωτερικό της τμήμα βρίσκεται ένας μηχανισμός αυτόματης εστίασης με 3 φακούς που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με Ιάπωνες μηχανικούς με πολυετή εμπειρία. Ο φακός έχει αισθητήρα LiDAR για καλύτερη ανίχνευση φωτός και εμβέλειας και προσαρμόζεται αυτόματα, χωρίς ιδιαίτερη επέμβαση από πλευράς χρήστη.

Η νέα μηχανή είναι συμβατή με φιλμ i-Type 600 και SX-70 και έχει ενσωματωμένο φακό συμβατό με φίλτρα 49 χιλιοστών. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και προσφέρει και πολλαπλές επιλογές μέσω μιας ειδικής εφαρμογής για κινητά που λειτουργεί και ως βάση για όλα τα firmware updates που τυχόν διατεθούν.

Τέλος, ο σχεδιασμός της θυμίζει όλη την ιστορία της σειράς και έχει δανειστεί στοιχεία από κάθε μοντέλο. Είναι συνολικά πιο μοντέρνα και η λειτουργία της παραμένει απλή για τον μέσο χρήστη. Στο εσωτερικό βρίσκουμε ακόμη μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία και φορτίζει μέσω καλωδίου USB-C.

H διάθεσή της ξεκίνησε επίσημα από τις 7 Σεπτεμβρίου για όλες τις αγορές του πλανήτη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.