Μενού
Το νέο Galaxy S24 θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των smartphones.
  • Α-
  • Α+

Το διάστημα μέχρι τα αποκαλυπτήρια των Samsung Galaxy S24 μειώνεται μέρα με τη μέρα και η κορεατική εταιρεία ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά της στις αρχές του 2024. Τα νέα τηλέφωνά της θα παρουσιαστούν στις αρχές της επόμενης χρονιάς, λίγο μετά την αλλαγή του έτους και θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα από την περσινή περίοδο για να ενισχύσουν τον τομέα των chipsets της.

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, αναφέρεται προς το παρόν η 17η Ιανουαρίου, τη στιγμή που τα προηγούμενα μοντέλα είχαν κυκλοφορήσει στις εξής ημερομηνίες: Galaxy S21 (29/01/21), Galaxy S22 (25/02/22), Galaxy S23 (01/02/23). Σε ό,τι αφορά την τιμή, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, μιας και η Samsung καταγράφει μια τάση των καταναλωτών να πηγαίνουν είτε στο πιο ακριβό, είτε στο πιο φθηνό μοντέλο, αφήνοντας στην άκρη το μεσαίο.

Οι ειδικοί εκτιμούν πάντως πως η Samsung θέλει να ακολουθήσει την απόφαση της Apple και ίσως και να ρίξει λίγο τις τιμές το 2024. 

Πηγαίνοντας στα του σχεδιασμού, οι πρώτες αναφορές δεν βλέπουν μεγάλες αλλαγές από τα S23. Το πίσω μέρος δεν θα έχει bump για τις κάμερες και οι εκτιμήσεις μιλούν για ένα πιο λεπτό σχέδιο και έναν πιο flat σχεδιασμό σε όλες τις εκδόσεις. Για το υλικό κατασκευής, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πάμε σε τιτάνιο, αντίστοιχο με αυτό που είδαμε στο iPhone 15.

 

Στα της οθόνης, αναμένεται να μην έχουμε ούτε φέτος διαφορές, με τα μοντέλα να ξεκινούν από τις 6.1 ίντσες, να πηγαίνουν στις 6.6 και να φτάνουν έως και τις 6.8. Θα έχουμε 120Hz ρυθμό ανανέωσης με δυναμική αλλαγή ανάλογα με το περιεχόμενο. Τέλος, στα των καμερών και πάλι θα δούμε ένα κλασικό setup με ακόμη καλύτερες επιδόσεις και περισσότερο φως στις λήψεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA