Μενού
imnotarobot
I'm not a robot | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σίγουρα σας έχει τύχει εκατοντάδες φορές να βρίσκεται στο ίντερνετ και να σας έρχεται η επιλογή I’m not a robot «Δεν είμαι ρομπότ», ώστε να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Ξέρετε όμως τι γίνεται στην πραγματικότητα;

Σε ένα βίντεο στο Tik Tok, αποκαλύφθηκαν μερικές πληροφορίες για το θέμα αυτό.  

Στην εκπομπή είπαν «Το να πατάς το κουτάκι δεν είναι το νόημα. Αλλά το πώς συμπεριφέρεσαι πριν το πατήσεις, είναι που αναλύεται από τον ιστότοπο. Όταν πατάς το κουτάκι ο ιστότοπος μπορεί να έχει πρόσβαση στο ιστορικό σου».

Στην ουσία πατώντας την επιλογή «δεν είμαι ρομπότ» επιτρέπουμε στον ιστότοπο να δει το ιστορικό μας ώστε να βεβαιωθεί ότι όντως είμαστε «άνθρωποι» και όχι ρομπότ. Τρομακτικό, σωστά;

Τα σχόλια στο Tik Tok προφανώς και είναι δεκάδες μετά από αυτή την αποκάλυψη με πολλούς να μην θεωρούν αυτή τη λειτουργία σωστή. «ΤΙΙΙΙΙΙ;», «Άρα ένα ρομπότ τσεκάρει αν είμαι ρομπότ;», «Με το που το είδα αυτό το έψαξα και δυστυχώς είναι αλήθεια» γράφουν οι χρήστες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA