Μενού
X - Το νέο λογότυπο του Twitter
Το νέο λογότυπο του Twitter | Twitter
  • Α-
  • Α+

Για ακόμη μία φορά ο Έλον Μασκ κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του ίντερνετ. Μόλις ανακοίνωσε ότι το Twitter πλέον θα λέγεται «Χ» προκάλεσε τον απόλυτο χαμό, με χρήστες να αναρωτιούνται γιατί συνέβη η αλλαγή.

Αποκαλύπτοντας το νέο λογότυπο έκανε την ανακοίνωση μαζί με τη διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter Λίντα Γιακαρίνο.

«Το Χ είναι εδώ: Πάμε» έγραψε σε ένα tweet η Γιακαρίνο, η οποία ανήρτησε επίσης φωτογραφία του λογότυπου που προβάλλεται στα γραφεία της εταιρίας στο Σαν Φρανσίσκο.

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση ξεκίνησαν οι αντιδράσεις των χρηστών με το hashtag #Goodbyetwitter. Τo Twitter έχει αλλάξει ήδη λογότυπο ενώ το γνωστό μπλε πουλί έχει φύγει.

Το Twitter ιδρύθηκε το 2006 και χρησιμοποιούσε το παγκοσμίως αναγνωρισμένο έμβλημα του μπλε πουλιού για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο ίδιος ο Έλον Μάσκ είπε πως του αρέσει ιδιαίτερα το γράμμα «Χ» και γι' αυτό το επέλεξε ως το νέο λογότυπο. Αυτό το μήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla ανακοίνωσε ότι ίδρυσε μια νέα εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται xAI. 

Τώρα αν γράψετε x.com το Twitter ανοίγει κανονικά και φαίνεται πως δεν πρόκειται για πλάκα αλλά μια αληθινή αλλαγή στην πασίγνωστη πλατφόρμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA