Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και το επιβεβαίωσε με επιβλητικό τρόπο επικρατώντας με 3-0 σετ του Ισπανού Μπούστα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας υπερκέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ισπανού Νο.12 του παγκόσμιου ταμπλό σε μόλις 2 ώρες και 7 λεπτά και στην οκτάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντανίλ Μεντβέντεφ - Κριστιάν Γκαρίν με τον Ρώσο να είναι το φαβορί στην εν λόγω αναμέτρηση.

Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3, κάνοντας μπρέικ στον Καρένιο Μπούστα μόλις στο δεύτερο γκέιμ (2-0). Κι αφού διατήρησε, εύκολα ή δύσκολα, το σερβίς του μέχρι τέλους πήρε το πρώτο σετ με 6-3 έπειτα 43 λεπτά. Το δεύτερο σετ ήταν ακόμη πιο εύκολη υπόθεση για τον Τσιτσιπά και το καθάρισε με 6-2 έχοντας προηγηθεί μάλιστα με 4-0.

Στο τρίτο σετ, ο Καρένιο Μπούστα προσπάθησε να επανέλθει στην διεκδίκηση της πρόκρισης, έκανε μπρέικ, πήρε κεφάλι με 4-1 γκέιμς, όμως το Νο.5 του παγκόσμιου ταμπλό το κατέκτησε με 7-5 και πήρε την πανηγυρική νίκη-πρόκριση. 

Διαβάστε αναλυτικά για τον θρίαμβο του Τσιτσιπά στo Gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA