Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σάκκαρη εκτός από κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι και άνθρωπος. Παρά το άγχος της να περάσει στους 4 του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη σκέφτηκε και το παιδί που κρατούσε την ομπρέλα για να της κάνει σκιά για τον ήλιο. Στις αρχές του δεύτερου σετ η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη, Ίγκα Σβιόντεκ, πήρε ιατρικό τάιμ άουτ, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για περίπου 6 με 7 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Την Παρασκευή το βράδυ στο Rolland Garros ραντεβού με έναν πανηγυρισμό ακόμα ή με έναν λυγμό

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη, κάθισε στην καρέκλα της για αρκετά λεπτά και φαίνεται πως υπέπεσε στην αντίληψη της πως το παιδί που κρατούσε την ομπρέλα για να την προφυλάξει από τον ήλιο, είχε κουραστεί. Η Σάκκαρη γύρισε στον διαιτητή και ζήτησε «αν είναι να αλλάξει το παιδί που της κρατάει την ομπρέλα γιατί μπορεί να έχει κουραστεί το χέρι του». Μάλιστα, εμφανίζεται να ρωτά τον πιτσιρικά, εάν είναι καλά και να του δίνει ένα χαμόγελο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA