Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 39χρονη Αμερικανίδα σταρ του παγκόσμιου γυναικείου τένις, κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam, δεν θα είναι στην Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ: «Ναι, δεν είμαι στην Ολυμπιακή ομάδα και δεν θα πάω στο Τόκιο» τόνισε σχετικά σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για το τουρνουά του Wimbledon.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ για Τσιτσιπά: Αποκλείστηκε με το καλημέρα από το Wimbledon

«Για την ακρίβεια δεν πρέπει να είμαι μέσα στη λίστα με τα ονόματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν το γνωρίζω ακόμα, αλλά αν είμαι δεν θα έπρεπε», τόνισε η Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα ωστόσο αρνήθηκε να διευκρινίσει τους λόγους που δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο τον επόμενο μήνα. «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ίσως μια άλλη μέρα. Συγγνώμη».

Ετσι η Γουίλιαμς δεν θα λάβει μέρος για πέμπτη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους έχει κατακτήσει τέσσερα χρυσά μετάλλια στο ατομικό και στο διπλό. Η θρυλική Αμερικανίδα είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του 2000, 2008, 2012 και 2016, ενώ δεν αγωνίστηκε στους αγώνες της Αθήνας το 2004, λόγω τραυματισμού.

Εκτός από την Σερένα Γουίλιαμς την απόφαση να μην αγωνιστούν στο Τόκιο έχουν ανακοινώσει ήδη οι Ράφα Ναδάλ και Ντόμινικ Τιμ, ενώ Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά από το Wimbledon.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA