Ο Μπενουά Περ κατάφερε να πάρει ένα σετ από τον Στέφανο Τσιτσιπά... Μέχρι εκεί. Ο Ελληνας τενίστας απέδειξε σε άλλον έναν αγώνα πως δεν συγκαταλέγεται τυχαία στους κορυφαίους του αθλήματος και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους «16» του Australian Open. Ο Στεφ νίκησε με 3-1 (6-3, 7-5, 6-7(2), 6-4) σετ το Γάλλο και πέρασε στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν για 4η φορά στην καριέρα του.
Θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την οκτάδα κόντρα στον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ, Νο.22 στον κόσμο, που νίκησε στα πέντε σετ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ. Κόντρα στον Φριτζ έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, όμως οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί από το 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος Αμερικανός θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε φάση «16» Grand Slam.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.